2777
2789
عنوان

دیشب باهاش بحثم شد

132 بازدید | 20 پست

و با اینکه مقصر اون بود

عذرخواهی هم کرد

من هی میگفتم اصلا میخوام جدا شیم و اینا

اونم میگفت فکراتو کن اشتباه نکن

فردا بیدار میشی میگی عصبی بودم یه چیزی گفتم

باز هی من میگفتم نه اصلا اینجوری نمیشه تو اصلا بلد نیستی با من رفتار کنی همین الان جای اینکه بگی بمون چهارتا حرف احساسی بزنی هی توپ رو میندازی توی زمین من میگی خودت تصمیم بگیر

و حالا عذاب وجدان گرفتم 🙂  زیاد تند بودم یعنی؟ حس میکنم ناراحتش کردم و حالا بابت ناراحتی اون ناراحتم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبی وناراحت هستی، چت نکنید

اونم همینو میگفت هی میگفت برو بخواب فردا زنگ میزنم

بیشتر خونمو به جوش میاورد🤧

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

اروم شدین صحبت کنید

حالا چیکار کنم زنگ بزنم عادی برخورد کنم🙂

وقتی عصبی هستی گوشی رو بزار اون طرف وقتی آروم شدی بیا صحبت کن

دیگه اشتباه کردم که این کارو نکردم

حالا پشیمونم

دیگه اشتباه کردم که این کارو نکردمحالا پشیمونم

منم از این کارا کردم🤦🏼‍♀️😒

بعدش به خاطر رفتار تندم عذر خواهی کردم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
؟

همون دیشب تقریبا تا صبح داشتم باهاش دعوا میکردم

پنج اینا شده بود گفت دارم میرم بیرون

منم گفتمش پنج صبح به صرف کله پاچه داری میری

بعد گفت اره بعد اومدم برات تعریف میکنم

رفت

بعد پنج اینا یه پیام دادم بهش نوشتم برگشتی

بعد گفت که اومدم فلان شهر شارژر هم نیاوردم ۱۷ درصد دارم کارم تا فردا طول میکشه و باز رفت

بعد هی میگن عصبی نشو ادم عاقل بخواد بره یه شهر دیگه بدون شارژر میره؟🙂 نمیدونم شایدم راست گفته فکر کرده کارش انقدر طول نمیکشه

همون دیشب تقریبا تا صبح داشتم باهاش دعوا میکردمپنج اینا شده بود گفت دارم میرم بیرونمنم گفتمش پنج صبح ...

بزار دلتنگ بشه،پیام میده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

امروز بهت پیام داده،

بعد دیشبم بهش برگشتم گفتم اره تو اصلا پیگیر نمیشی چون میدونی دوست دارم و میمونم 

بعد برگشت گفت برو بابا من پیام دادم و زنگ زدم که چی شده ناراحتی

که البته من تلفنشو جواب ندادم