2777
2789
عنوان

کسی از اظهارنامه مالیات میدونه

43 بازدید | 3 پست

من بابام حواس پرته بعد تازه مرداد ماه ازش وکالت گرفتم که کاراش انجام بدم خودش تو خونه هست کاری نمیکنه بعد موقع اظهارنامه مالیات که تیر ماه بود من پنج روز دیر رد کردم والا سر در نمیاوردم الان مالیات برامون اومده ۴٠ میلیون بابام هم هیچ درامدی دیگه به غیر این مغازه که دست مستاجره نداره الان باید چی کار کنیم😢

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
چقدر جریمه زدن؟

5100 جریمه زده ۳۷ میلیون مالیات کافی نت میگه اگر به موقع رد کرده بودیم این مبلغ خیلی کمتر میتونستیم کنیم ولی الان راهی نیس

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5100 جریمه زده ۳۷ میلیون مالیات کافی نت میگه اگر به موقع رد کرده بودیم این مبلغ خیلی کمتر میتونستیم ...

برو اداره مالیات همونجا مبلغ جریمه کم میکنن بعدش بگو نداریم و زیاده شاید از مبلغ اصلی هم یه درصدی کم کردن یا اقساطیش کردن