2777
2789
عنوان

چند روزه پریود میشید

64 بازدید | 10 پست

من سه روز طول میشه یعنی روز سوم دیگه کامل قطع میشه نرماله؟؟

شما چند روزه پریود میشد؟

من عاشق رنگ سبز هستم چون بهم آرامش میده:)  کاش بعضی از آدمهای زندگیمون هم مثل رنگ سبز بودن🍀💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین یه سوال داشتم من روز آخر که خونریزی تموم میشه برا اینکه شوهرم غرغر نکنه، و برای اینکه میخام برم غسل کنم، خودم را در اختیار شوهرم قرار میدم، بنظرتون اشتباهه کارم و گناه کردم؟ 

ببخشین یه سوال داشتم من روز آخر که خونریزی تموم میشه برا اینکه شوهرم غرغر نکنه، و برای اینکه میخام ب ...

عزیزم از لحاظ شرعی نمیدونم

ولی برین قبلش یه دوش بگیرین بهتره که برای نظافت خودتون

من عاشق رنگ سبز هستم چون بهم آرامش میده:)  کاش بعضی از آدمهای زندگیمون هم مثل رنگ سبز بودن🍀💚🌱

عزیزم از لحاظ شرعی نمیدونمولی برین قبلش یه دوش بگیرین بهتره که برای نظافت خودتون

هر یار عذاب وجدان میگیرم، همسرم هم خیلی وابسته به رابطس مثلا میشه10روز طاقت نمیاره، قشنگ بعد رابطه میبینم اخلاقش متعادل میشه، مهربون میشه، اگه فاصله بیفته سرکوفت میزنه

هر یار عذاب وجدان میگیرم، همسرم هم خیلی وابسته به رابطس مثلا میشه10روز طاقت نمیاره، قشنگ بعد رابطه م ...

خب اشکالی نداره عزیزم رابطه داشته باشین بلاخره مردا یکم توقعشون از رابطه بیشتر از خانما هست ولی کلا ما خانما همه چیزمون به بهداشتمون وصله اگه رعایتش نکنیم هزار تا مشکل برامون پیش میاد قبول داری؟