2777
2789

اندومتریوز یک بیماری شایعه که از هر ده زن، یک نفر بهش مبتلا میشه اما متاسفانه خیلی‌ها هنوز اسم این بیماری بسیار شایع هم نشنیدن.

در بیماری اندومتریوز، بافت شبیه آندومتر خارج از رحم (مثل تخمدان‌ها و لگن) رشد می‌کند و زمان پریود در این مناطق، خونریزی رخ میدهد. چون راه خروج ندارد، درد، التهاب و چسبندگی ایجاد می‌شود.

درد شديد پریود، درد در رابطه، خونريزى شديد يا نامنظم, نابارورى و مشكلات گوارشی مثل نفخ و يبوست از علایمش هست.

این بیماری چون باعث کاهش رزرو تخمدان و کاهش کیفیت تخمک میشود کاندید فریز تخمک  هستند

له اطرافیان تون راجبش اطلاع بدید

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیستشو دارم متاسفانه دکتر گفت کاری بهش ندارم چون برمیگرده

ای وای امیدوارم هر چی سریع تر بهبود پیدا کنه چون واقعا بیماری های رحمی سخت و طاقت فرسا هستن  زن رو از پا درمیاره

آرزوی سلامتی براتون دارم

ای وای امیدوارم هر چی سریع تر بهبود پیدا کنه چون واقعا بیماری های رحمی سخت و طاقت فرسا هستن زن رو ا ...

مرسی عزیزم درد ندارم اصلا برای چکاپ رفتم و متوجه شدم

سبک زندگیم خیلی غلط بود درستش کردم انشالله ک حل شه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
مرسی عزیزم درد ندارم اصلا برای چکاپ رفتم و متوجه شدمسبک زندگیم خیلی غلط بود درستش کردم انشالله ک حل ...

خداروشکر 

انشالله ورزش و تغدیه درست داشته باشید حل میشه