2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین خاک بر سرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 115 پست
نمیدونم فقط میدونم دفعه دیگه بخششی درکار نیستدیشب بهش گفتم اگه بخاطر خونه و ماشین و طلاها و پولایی ک ...

فقط این مدتی که بهش فرصت دادی بیشتر روش کار کن چون اون احتمالا یه کم زرنگ تر میشه.چرا آدما قدر فرصت هایی که بهشون میدن رو نمیدونن

🎗توهین ممنوع🎗

هنوز فکر میکنم کم بوده براش🥺چار ماهه تو خونه مث کارگر کار میکنه هر چی هم در میاره میریزه برا من. م ...

اسی خیلی خیلی بعیده دیگه سمت اینکارا بره شاید اگه زودتر فهمیده بودی هم زودتر از این مسیر بیرون اومده بود 

کسیکه زندگیشو به تو بخشیده و اینهمه ابراز پشیمونی میکنه معلومه واقعا پشیمونه 

انشاالله تو هم به مرور زمان بتونی فراموش کنی و زندگیه آرومی داشته باشی 

هرچند میدونم فراموش نمیشه ولی خب حداقل برات کمرنگ تر میشه 

گاهی منم فکر میکنم اگه خیانت شوهرم به جنسی رسیده بود شاید هیچوقت اون آدم سابق نمیشدم خیلی درد داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فقط میدونم دفعه دیگه بخششی درکار نیستدیشب بهش گفتم اگه بخاطر خونه و ماشین و طلاها و پولایی ک ...

اسی از کجا میدونی تمام این سالها خیانت میکرده؟شاید با کسای زیادی نبوده

فقط این مدتی که بهش فرصت دادی بیشتر روش کار کن چون اون احتمالا یه کم زرنگ تر میشه.چرا آدما قدر فرصت ...

باورت میشه اصلا توان این کار ندارم واقعا کشش ندارم هی بخام چکش کنم که بخواد بهم وفادار بمونه 

اگه قرار خیانت کنه فقط میخام دستش برام زودتر رو شه 

شایدم از ترس همه مال و اموالی که از دست داده سعی کنه ادم شه. بازم نمیدونم 

متاسفانه محبت زیادی بعضی آدم هارو هار میکنه ..ظرفیت محبت زیادی ندارن .ولی اگه یکبار دیگه دیدی کاری ک ...

حتما همین کار میکنم بدون یکساعت معطلی با لباس تنش میندازمش بیرون که برگرده خونه مادرش و ابروش تو کل فامیلش بره.تا اون موقع هزار تومن پولم نمیزارم تو جیبش بمونه که پس اندازی داشته باشه

اون موقع دیگه بچه هامم بهونه ای ندارن برا توجیح کثافتکاریش

متاسفم براش واقعا کارش درست نبود این یه بارم بخاطر بچه ها

اره بچه هام ارزشش دارن اونم ارزش خودش نشون میده

ممنون به حرفام گوش دادین و راهنمایی کردی

این روزا انگار دنبال یه گوش شنوام که تو دنیای مجازی دردام بشنوه و بهم امید بده. 

تو دنیای واقعیم فقط دارم نقش بازی میکنم که چه خوشبختم😔

اره بچه هام ارزشش دارن اونم ارزش خودش نشون میدهممنون به حرفام گوش دادین و راهنمایی کردیاین روزا انگا ...

خواهش میکنم من کاری نکردم تنها کاری از دستمون بر میاد این روز ها مرحمی باشیم روی زخم های بقیه حتی با شنیدن درد ودل هاشون

🎗توهین ممنوع🎗

فقط هر چی که به نامت کرده رو تو سند قید بشه بابت مهریه ست وگرنه ممکنه بعدا ادعای هبه کنه و ازت بگیره

همش سند شیش دانگ زده بنامم. هبه تو سند قید میشه ولی این با قولنامه محضری خرید و فروش سند زدیم 

کلی قبلش تحقیق کردم

برا حق طلاق هم حق عزل و فرجام خواهی و اعتراض  ازش گرفتم 

مهریمم نبخشیدم