2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین خاک بر سرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 115 پست
متاسفانه محبت زیادی همچین عواقبی داره

خودشم بهمون محبت داشت اونم زیاد همیشه اولویت زندگیش من بودم بخدا همیشه بهترین گوشی. لباس. امکانات برا من بود

اصن وقتی فهمیدم انگار برق سه فاز بهم وصل کردن 😔😔

تنوع طلبه متاسفانه خیلی زیاد شده

به نظرتون واقعی پشیمونه؟ اصن کسیکه اون همه سال با زنای مختلف بوده میتونه بزاره کنار؟؟ میتونه آدم شه؟ 

بخدا اگه بخاطر ضمانت بچه هام نبود یه روزم تحملش نمیکردم با همون یه دست لباس تنش مینداختمش بیرون. نمیخام دل بچه هام بشکنه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم عجیبه شوهر من مرد خوش اخلاق و خونواده دوستیه. هیچ وقت باهامون بداخلاق نبود با این زنه اخری ک ...

بمیرم برا دلت 

سعی کن آروم باشی اتفاقای بد ۸ماه زمان میبرند تا یکم کمرنگ بشن 

منم خیانت دیدم درحد پیام بابهترین دوستم 

دوست اشغالم خیلی کرم میریخت و من دوری نکردم ازش

درحد یه ماه بود و هرچی نگاه میکنم شوهرم تو اون دوران رفتارش بامن خیلی بدشده بوده‌ای من احمق اینقد بهش اعتماد داشتم شک نمیکردم وقتی پیامشو بالای گوشیشدیدم دنیا رو سرم خراب شد 

من خونه را ازش گرفتم 

حق طلاق و حضانتم رفتیم بگیرم دفترخونه ها تعطیل بودند و بعدش ولش کردم 

ولی خداراشکر ۶سال گذشته و شوهرم تکرار نکرده 

ولی من مقصر بودم اخلاق نداشتم غرغرو لجباز و قهرو وگریه و خیلی اخلاقم بد بود واسه همین بخشیدمش و خودمو تغییر دادم 

و الان خداراشکر باهم رفیقیم 

ولی شما که اینقد باهم خوب بودید خیلی عجیبه 

الهی که خدا به قلبت آرامش بده

بمیرم برا دلت سعی کن آروم باشی اتفاقای بد ۸ماه زمان میبرند تا یکم کمرنگ بشن منم خیانت دیدم درحد پیام ...

منم خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام و طلاها و. گوشیش ازش گرفتم هر بلایی تونستم سرش اوردم از خونه انداختمش بیرون. لباساش ریختم تو خیابون

کلی کتکش زدم فحشش دادم ماشین از زیر پاش گرفتم. دربه در خونه رفیقاش شد انقد التماس کرد گریه کرد قسمم داد واسطه فرستاد بچه هام ضمانتش کردن  تا راهش دادم خونه ولی نزاشتم خونواده هامون بفهمن

چار ماهه کارش گریه و التماسه ببخشمش بهش فرصت بدم جبران کنه 

این انگار از اول زندگی برا سرگرمی و تنوع با زنای دیگه رابطه داشته ولی لو نرفته

منم خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام و طلاها و. گوشیش ازش گرفتم هر بلایی تونستم سرش اوردم از خ ...

ای وای پس براش عادت شده بوده 

خوب کردی باید باهاشون برخورد بشه که وقیح نشن

ای وای پس براش عادت شده بوده خوب کردی باید باهاشون برخورد بشه که وقیح نشن

هنوز فکر میکنم کم بوده براش🥺

چار ماهه تو خونه مث کارگر کار میکنه هر چی هم در  میاره میریزه برا من. منم دارم پولام جمع میکنم نمبدونم تا کی بتونه ادم بمونه 

خودشم بهمون محبت داشت اونم زیاد همیشه اولویت زندگیش من بودم بخدا همیشه بهترین گوشی. لباس. امکانات بر ...

خب پس از یه طرف نمیخواد تورو از دست بده از یه طرف دنبال خیانته فکر نمیکنی خوبی هاش از روی ظاهره

🎗توهین ممنوع🎗

وقتی یه مرد امضای آخری رو میزنه داخل دفتر خونه یعنی تا ابد تعهد داره به یک زن ...وقتی بچه داربشه یعنی باید تعهدش بیشتر باشه ...

جز این باشه حتی یه کوچولو خیانت باعث تباهی آینده بچه .مادر.وحتی خود اون مرد میشه.

🎗توهین ممنوع🎗

به نظرتون واقعی پشیمونه؟ اصن کسیکه اون همه سال با زنای مختلف بوده میتونه بزاره کنار؟؟ میتونه آدم شه؟ ...

شک دارم آدم بشه ولی این یه بار بهش فرصت بده که بچه هات فکر نکن نظر اونا مهم نیست ....اگه آدم نشد تردید نکن یه لحظه بندازش بیرون کسی رو که قدر نمیفهمه باید حذفش کرد از زندگی 

🎗توهین ممنوع🎗

خب پس از یه طرف نمیخواد تورو از دست بده از یه طرف دنبال خیانته فکر نمیکنی خوبی هاش از روی ظاهره

نمیدونم فقط میدونم دفعه دیگه بخششی درکار نیست

دیشب بهش گفتم اگه بخاطر خونه و ماشین و طلاها و پولایی که بهم دادی انقدر التماس موندن میکنی من ماشین و. پولات بهت برمیگردونم حتی حاضرم خونه رو بفروشم و سه دنگش بهت میدم که مجبور نباشی ما رو تحمل کنی بری به عشق و حالت برسی

گفت به قران من فقط خودتون میخام هیچی نمیخام روزی هم که من نخای خودم بی هیچی میرم. 

نمیدونم واقعا پشیمونه یا داره نقش بازی میکنه 

وقتی یه مرد امضای آخری رو میزنه داخل دفتر خونه یعنی تا ابد تعهد داره به یک زن ...وقتی بچه داربشه یعن ...

کاش همه مردا طرز فکرشون مث شما بود متاسفانه محیط زندگی من انگار خیانت عادی ترین اتفاق برا یه مرد😔😔😔

باورت میشه  شوهرم انقدررر دوستاش درگیر این کثافت بودن و خانوماشون فهمیدن و کاری نکردن شاید هیچ وقت فکر نمیکرد به این شدت من بخام عکس العمل نشون بدم و ساعت سه نصفه شب از خونه بیرونش کنم و لباساش از طبقه چار بریزم تو خیابون. وسیله های کارش پرت کردم پشت در. مث خاکبر سرا رو زمین نشسته بود اشک میریخت جمعشون میکرد

هر خفتی بگی بهش دادم زدمش. فحشش دادم تحقیرش کردم شبا تو.ماشین میخابید ماشین از زیر پاش گرفتم خونه رفیقش میخابید زنگ زدم به رفیقش گفتم بندازش بیرون اون نجاست 

فقط التماس میکرد بزار برگردم حمالیتون بکنم به عنوان نوکر خونت بزار فقط باشم تا بچه هام دلشون سوخت ضمانتش کردن🤦‍♀️

شک دارم آدم بشه ولی این یه بار بهش فرصت بده که بچه هات فکر نکن نظر اونا مهم نیست ....اگه آدم نشد ترد ...

منم دقیقا همین قصد دارم به خودشم گفتم این کپن آخری هم از صدقه سر بچه ها داری 

به بچه هامم گفتم بار دیگه هر کدومتون دلتون سوخت با باباش باید بره 

خیانت بخشش نداره منم نبخشیدم فقط بخاطر شما بهش فرصت جبران دادم یا آدم میشه یا ذات کثیفش دوباره نشون میده که در هر صورت من دیگه بازنده نیستم 

فعلا فقط دارم پول پس انداز میکنم ماهی ده تومن ازش برا پس انداز میگیرم طلا ریز میخرم از بقیه خرجامم بازم پس انداز میکنم 

منم دقیقا همین قصد دارم به خودشم گفتم این کپن آخری هم از صدقه سر بچه ها داری به بچه هامم گفتم بار دی ...

خب پس این مدت حسابی زیر ذربین بگیرش .مطمعنم یه درجه محکم ترمیشه

🎗توهین ممنوع🎗

کاش همه مردا طرز فکرشون مث شما بود متاسفانه محیط زندگی من انگار خیانت عادی ترین اتفاق برا یه مرد😔😔 ...

متاسفانه محبت زیادی بعضی آدم هارو هار میکنه ..ظرفیت محبت زیادی ندارن .ولی اگه یکبار دیگه دیدی کاری کرده بدون معطلی از صحنه زندگیت خطش بزن .

🎗توهین ممنوع🎗