2777
2789

داداشم تازه رفته تو 25 سالگی و کلا از همون اوایل میگفت زن نمیخوام و واقعا آدم پاکیه و اصلا اهل دختربازی و ایناهم نیس یعنی نیازهاش رو از جاهای دیگه تامین نمیکنه

و زن هم نمیخواد میگه دوست داره تنها باشه و میگه دخترای این زمونه قابل اعتماد نیستن اما خانوادم به خصوص پدرم به شدت آدم سختگیر و پایبند به رسوم اجتماعیه و میگه پسر باید قبل 25 سالگی ازدواج کرده باشه و به زور میخواد برادرم رو زن بده دائم میخوایم بریم خاستگاری،برادرم به بهانه های مختلف نمیاد الان چند روزه درگیری شدید تو خونمون بین برادرم و پدرم هست که این درگیری از اونجایی بیشتر شد که خانواده یکی از فامیلای مادرم که یه دختر خوبی هم دارن مستقیما پیشنهاد دادن دخترشون با برادرم ازدواج کنه (خانواده پولدارین و دختره هم باحیا و خوشگله) اما برادرم بهشون گفت نمیخوام و فلان و ازونجا پدرم دیگه بدجور عصبی شده میگه احمق و نفهم و... 

راستش درسته پدر مادر میخوان خوشبختی بچشون رو ببینن،اما من به عنوان یه خواهر بهتر درک میکنم برادرم هنوز آماده ازدواج نیست یه جورایی تکلیفش با خودش و اصلا هدفش از زندگیو هنوز پیدا نکرده و خب بنده خدا زن هم نمیخواد نمیشه که به زور زنش داد.

به نظرتون چیکار کنم؟خیلی میخوام به برادرم کمک کنم چون اون هم تو روزای سخت کمکم کرده همیشه.مادرم یکم منعطف تره اما پدرم میگه هرجور شده باید برادرم زن بگیره.

به نظرتون چیکار کنم پدرم کوتاه بیاد؟ 

مطمئنم برادرم الان زن بگیره هم خودش داغون میشه هم زنه رو بدبخت میکنه

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

اصلا خودش جنم داشته باشه به دختره بگه نمیخوامت، هر جا خدلستگاری رفت بگه من نمیخوام ازدواج کنم سه چهار باری که بابات از دخترا جواب رد بشنوه خسته میشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا خودش جنم داشته باشه به دختره بگه نمیخوامت، هر جا خدلستگاری رفت بگه من نمیخوام ازدواج کنم سه چها ...

یعنی بهش بگم بیاد خاستگاری اما به دختره نه بگه؟

تنها راهش اینه که خودش مقاومت بکنه بالاخره تا ابد که پدر نمیتونه باهاش بحث و دعوا کنه یه جایی خسته میشه دیگه کسی تا خودش نخواد به زور که نمیشونن پای سفره عقد شماهم اگه فرد نزدیکی به پدر هست که حرف شنوی داره مثل عمو عمه مادربزرگ دوستی رفیقی چیزی یواشکی با ایشون در میون بزار یه صحبتی باهاشون بکنه قائله ختم بشه آخرین راه هم که به نظرم اصلا داداشتون نباید بزاره کار به اونجا برسه اگه پدر با خانواده اون خانوم قول و قراری چیزی گذاشت از طریق توجیح کردن خود دختر خانم موضوع رو خاتمه بدع

یعنی بهش بگم بیاد خاستگاری اما به دختره نه بگه؟

ارع ولی به دختره بگه حرفاشون بین خودشون بمونه، می تونی خودت پیشنهاد بدین اول بیرون قرار آشنایی بزارین بعد به دختره بگه دیگه کار به خواستگاری توی خونه نکشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تنها راهش اینه که خودش مقاومت بکنه بالاخره تا ابد که پدر نمیتونه باهاش بحث و دعوا کنه یه جایی خسته م ...

آره فکر خوبیه

پس اینکه برادرم کلا خاستگاری نمیاد رو باید بزاره کنار و بیاد خاستگاری اما تو خاستگاری به خود دختره بگه نمیخوامت

اینجوری دیگه امیدوارم پدرم ول کنه

ارع ولی به دختره بگه حرفاشون بین خودشون بمونه، می تونی خودت پیشنهاد بدین اول بیرون قرار آشنایی بزاری ...

👍امیدوارم جواب بده،پدرم به شدت گیرداده.تازه بعد برادرم واسه منم برنامه داره و به زور میگه باید تا 3 سال آینده منم ازدواج کنم🤦‍♀️

آره فکر خوبیهپس اینکه برادرم کلا خاستگاری نمیاد رو باید بزاره کنار و بیاد خاستگاری اما تو خاستگاری ب ...

البته به عنوان راه آخر این کارو انجام بدین بهتره چون کار زیاد جالبی نیست هرچی نباشه اونم به عنوان یه دختر شان و احساسی داره یه موقع دلش میشکنه برادرتون باید سعی کنه تاجایی که میشه از طریق بحث و گفتگو با پدر و کمک گرفتن از اطرافیان قائله رو تو خونه خودتون ختم کنه اگه نشد که دیگه از طریق دختره 

👍امیدوارم جواب بده،پدرم به شدت گیرداده.تازه بعد برادرم واسه منم برنامه داره و به زور میگه باید تا 3 ...

خدا به دادت برسه، 

آره فکر خوبیهپس اینکه برادرم کلا خاستگاری نمیاد رو باید بزاره کنار و بیاد خاستگاری اما تو خاستگاری ب ...

بنظرم این راه خوبی نیست اگه به گوش پدر و مادر دختره برسه که پسر نمیخاد احتمال دلخوری و دعوا هم ممکنه پیش بیاد چون احتمال دارن بگن ما مسخره شما نیستیم که بیاید خاستگاری از این ور پسر راضی نباشه وبهتره کلن خاستگاری نرید

البته به عنوان راه آخر این کارو انجام بدین بهتره چون کار زیاد جالبی نیست هرچی نباشه اونم به عنوان یه ...

درسته اما خب برادرم میتونه به دختره بگه که خانم من کلا نمیخوام ازدواج کنم با هیچ دختری و اینکه نمیخوام با شما ازدواج کنم دلیلش اینه که کلا قصد ازدواج ندارم نه اینکه شما دختر خوبی نیستی.

اینجوری به نظرم ملاحظه دختره هم میشه

خدا به دادت برسه،

هعی😑

البته من با ازدواج مشکلی ندارم فقط نمیخوام زود ازدواج کنم اما برادرم کلا نمیخواد ازدواج کنه

هعی😑البته من با ازدواج مشکلی ندارم فقط نمیخوام زود ازدواج کنم اما برادرم کلا نمیخواد ازدواج کنه

البته که چیزی جز این هم نباید بگه ولی خب گفتم یه موقع تو همون نگاه اول دختر خانم خوشش بیاد از برادرتون چون توی خانواده های سنتی همچین اتفاقایی میوفته بعد طبیعتا یهو میخوره تو ذوقش برای همون گفتم راه آخر در نظر بگیرید این راه حل رو