2777
2789
عنوان

شما باشید بازم این خواهر بی معرفت رو مهمونی دعوت می کنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 30 پست
خواهرت چشه دقیقا😐

ببین خلاصه گفتم یعنی بودی می دیدی نیم ساعت بود اومده بود هر چی خواست بارم کرد منم گفتم عیب نداره خواهر دیگه 

دیدم نه جوابش رو دادم 

گفتم خواهر دیگه خودش گفته خودمونی درست کردم 

با شوهرش بیاد مجلسی تدارک ببینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم قضاوت کنم چون غذای شما رو ندیدم ولی خب کلا اون غذا زیاد مناسب مجلس نبوده شاید خواهرت منظورش ...

خوب نخوندی شما 

مجلسی خواستم تدارک ببینم خودش گفت هرچی میزاری ساده بزار یه روز با شوهرم می خوام بیام تدارک ببین 

منم گفتم فلان چیز خوبه 

گفت اره 

منم خورشتش رو درست کردم ساده اومد دید گفت گوشت نشون دادی دلت نیومدی زیاد استفاده کنی 

اصلا هر چیز ادم باید اینقدرررررر بیشعور باشه؟

بعدم من که می خواستم تدارک ببینم خودش نزاشت

خوب نخوندی شما مجلسی خواستم تدارک ببینم خودش گفت هرچی میزاری ساده بزار یه روز با شوهرم می خوام بیام ...

درسته خب کار درستی نکرده خواهرت 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من پیشنهاد دادم چی درست کنم گفت فکر می کنم میگم گفتم می خوای اینو درست کنم گفت اره اره خوبه درست کن

خوب اگه اینطوره پس خودش خوددرگیری داره

یه مدت باهاش سر برخوردکن تا رفتاردرست یاد بگیره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
درسته خب کار درستی نکرده خواهرت

نمی دونم خواهر داری یا نه 

ولی من سنگ تموم هم براش گذاشتم نمی دونم چرا یادش نیست 

این بار گفتم حالا که خودش گفته خوبه دیگه دوبار دوبار خواهرم بیاد منم که کسی نمیاد خونه ام چه اشکالی داره یک بار خواهرونه دور هم .یه بار با شوهرهامون مجلسی وار 

نمی دونستم تا این حدددد خواهرم فاقد شعور