2777
2789
عنوان

خانوادم قدرمو نمیدونن

358 بازدید | 33 پست

واقعا با دخترای فامیل قابل مقایسه نیستم

حتی با خواهر کوچیکتر از خودم که چکارایی ک نکرده

اما همیشهههههههه اون دختر بده منم -اونی ک اشتباه میکنه منم اونی ک دعوامیشه منم 

3-4سال شهر غریب درس خوندم یبار پامو کج نذاشتم یبار جایی نرفتم که نباید

حالا هم ک سرکار میرم و میام -مسیرم شده سرکارخونه-خونه سرکار-نه دوستی نه تفریحی نه هیچی دلخوشم به مجازی 

ولی با این وجود یه جوری باهام رفتار میشه که انگار بزور دارن تحملم میکنن که انگار هرچی کار اشتباهه تو دنیا من دارم انجام میدم که قشنگ مثل یه نون خور اضافی داره باهام رفتار میشه

دیگه واقعا بریدم-نمیدونم باید چیکارکنم 

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

مقصر خودتی

انقدرم خوب بودن خوب نیست

من یادمه زنعموم زنگ میزد توروخدا بیا این دخترو ببر بیرون کپک زد تو خونه مگه میشه ی ادم جایی نره.

خانواده از اینکه بچه لذت نبره زندگی نکنه بیزاره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین شمام کلا خانواده اون بچه مظلوم سربزیر و‌ اروم رو نمیبینن ایشاله بختت بلند باشه

میبینن 

کلافن از اون اوضاع زیاد مظلوم بودن خوب نیست بخدا 

اروم بودنم اندازه داره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میبینن کلافن از اون اوضاع زیاد مظلوم بودن خوب نیست بخدا اروم بودنم اندازه داره

اره درست میگین من خیلی ضربه خوردم سر مظلونیتم و پشیمون 

خوشم میاد برادر ته تغاریم بلده خرفش بزنه حقش بگیره 

من دهه ۶۰ بودم ودر مادرم خیلی بداخلاق و عصبی بودن مظلوم بارم اوردن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اره درست میگین من خیلی ضربه خوردم سر مظلونیتم و پشیمون خوشم میاد برادر ته تغاریم بلده خرفش بزنه حقش ...

واقعا ربطی نداره 

من پسرم متولد ۹۵ دخترم متولد ۹۷ یکسال و نیم فاصلشونه

پسرم از هیچی لذت نمیبره مثلا میگه بریم استادیوم میریم همونجا از اونوموقعیت لذت نمیبره میگه فلان جا بودیم چی میشد

همه جا ساکته نمیتونه حقشو بگیره 

تو خونه شلوغه اذیت میکنه اما نمیدونم واقعا چرا اینطوری شده از همه چی ترس داره اگه فلان بشه چیه اگه بهمان بشه چی این درحالیه ک دخترم کاملا برعکس برادرشه

من گاهی سر این چیزا باهاش دعوام میشه میگم توروخدا بس کن ب خودت بیا

این برا این نیست ک دوسش ندارم نگرانشم نگران خودش ایندش زندگیش

بعد فک کن این ادامه دار باشه ادم ناامید و خسته میشه

منم عین شمام کلا خانواده اون بچه مظلوم سربزیر و‌ اروم رو نمیبینن ایشاله بختت بلند باشه

دقیقا بخدا تو فامیل مظلوم تر از من نیست حاظرم قسم بخورم

حتی تو خونمون آبجیای کوچیکتر از خودم اصن ی کارایی کردن که من با 23 سال سن قفل هنوز واسم

ولی بازم اونا عزیز ترن حتی نگران غذا خوردنشونم میشن ولی من ؟؟؟؟ دو لقمه هم میخورم میگن زیاد خوردی-چقد غذا میخوری و .....

سرکارهم میرم رو حقوقی هم ک میگیرم حس مالکیت دارن

یعنی روشون نمیشه و گرنه میگفتن حقوقتو بده ب ما

واسه عید رفتم یه شلوار واسه خودم بگیرم با پول خودم-حقوق خودم.نذاشتن . گفتن چرا میخوایی بگیری؟واجبه بگیری؟

مقصر خودتیانقدرم خوب بودن خوب نیستمن یادمه زنعموم زنگ میزد توروخدا بیا این دخترو ببر بیرون کپک زد تو ...

دیگه حوصله جنگ ندارم

هیچ دوستی هم ندارم که بخوام باهاش تفریح کنم و.......

ول کردم دیگه

ولی بشدت هم از این شرایط عذاب میکشم

واقعا ربطی نداره من پسرم متولد ۹۵ دخترم متولد ۹۷ یکسال و نیم فاصلشونهپسرم از هیچی لذت نمیبره مثلا می ...

ببینید من پدرم نظامی و‌‌مادرم ناظم بود من برای هرچیز کوجیکی باید رو‌ پاهاشون میفتادم دیکتاتور بودن 

پدرم منو هنوزم تعقیب میکنه 

مادرم هنوز پریود میشم فحش میده

من حق خروج از خونه نداشتم 

من تا دانشگاه قبول شدم سیبیل و ابروهام رو نزاشتن بردارم حتی بعدش هم نمیزاشتن 

مادر من نمیزاشت موهای پام شیو کنم

پدر من نمیزاشت ما اهنگ گوش کنیم

من ۹ سال قرص اعصاب خوردم از دست اینا من بخاطر فرار ازون خونه یه اردواج احساسی کردم و‌ باقی زندگیمم تباه شد

دقیقا بخدا تو فامیل مظلوم تر از من نیست حاظرم قسم بخورمحتی تو خونمون آبجیای کوچیکتر از خودم اصن ی کا ...

عزیزدلم قربون دلت برم من خودم همین بودم اگه خاستی درد ودل کنی بهم درخواست بده منم عین خودت بودم تازه پولام گرفتن مبل و بوفه و فرش خریدن 

من سالها از دستشون قرص اعصاب خوردم روانپزشکم میکفت خانواده مافوق سمی داری 

فقط مراقب باش مثل من مهر طلب نشی نکرانتم انتخاب غلط نکنی با کسی دردودل نکنی ازت سواستفاده کنه تو ازدواجت مراقب باش من حماقت کردم تو‌نکن

دیگه حوصله جنگ ندارمهیچ دوستی هم ندارم که بخوام باهاش تفریح کنم و.......ول کردم دیگهولی بشدت هم از ا ...

دوست پیدا کن

برا خودت تفریح کن ب خودت برس بزار حال اونام خوب شه

دوست پیدا کنبرا خودت تفریح کن ب خودت برس بزار حال اونام خوب شه

از کجا آدمی پیدا کنم که شبیه من باشه

اصلا از کجا آدم درست پیدا کنم

تو محل کارمم 2 تا همکار خانم دارم یکی از یکی گند اخلاق تر اصن نمیشه باهاشون حرف زد