2777
2789

خونه اقوام درجه یک رفته بودیم افطاری وعید دیدنی (خودشون دعوت کردن)

سر سفره افطار به پسرم نون پنیر کره میدادم مشغول بودیم یهو دختر صاحب خونه گفت باکره بده کره هم بخوره منم گفتم باشه داریم بخوریم اصلا نیاز به تعارف نبود ما داشتیم میخوردیم !!!

بعد فقط برای دخترخودش مربا گذاشته بود برای ما هیچی نیاورد نگفت این بنده خدا روزه هست شاید هوس کنه شاید دوتا بچه کوچیک داره دلشون مربا بخواد و روشون نگیره چیزی بگن 

😐شام یه غذای بی مزه وبد بود خساست کرده رب نزده بود سالاد خشک و مزه یونجه میداد گذاشته بوو جلوم در صورتی که اقوام دیگ میرن خونشون سنگ تموم میزاره (با چشم خودم دیدم)

هیچ کدوم لباس نو نپوشیده بودن ظروف شیکشون رو استفاده کرده بودن در صورتی که دارن فقط برای من نیاوردن

بازم همش گلاین چرا خونمون نمیایی دیر به دیر میایی وقتی احترام نمیزاری دلم نخواد بیام !!!!!

یه روز ناهار رفته بودم خونشون جلوم اشگنه الو گذاشت بعد یه اقوام دیگ میره ابگوشت و پذیرایی عالی 😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بی شعورا اطراف منم هست.درکت میکنم

جلو ی مهموناشون میوه بذارن جلو تو نذارن چ حسی داری؟

تازه من ساده لوح میوه رو دیدم تشکر کردم بعد دیدم گذاشتن جلو ی شخص دیگه سنگ رو یخ شدم

موندم از این حجم بیشعوری

واسه مام درجه یکه میدونم چی میگی

اگه حس کردی دست کم گرفته شمارو به حست احترام بذار. 

من ی دوستی دارم دقیقا همینه برای همه خودشو می‌کشه تا بهترین پذیرایی را کنه بعد هروقت خونه منم میاد کنم بهترین پذیرایی را میکنم. ولی هروقت رفتم با اینکه خودش اصرار داره از چندروز قبل که بیا ، میرم میبینی هیچی نیست میگه ببخشید نرسیدم برم خرید ، حالا پول هم داره ها مغازه هم بغل خونش هست . میدونی من برای خوردن خونه مردم که نمی‌رم اما پذیرایی کردن و مهمان نوازی بخشی از آداب معاشرته. حالا اگه کسی شرایط. مالی ندارد آدم درک می‌کنه میگه همون روی خوشش کافیه میرم آب خالی هم میخورم ولی وقتی کسی مثل دوست من مدام از دارایی ها میگه ولی جلو من که میرسه زورش میاد خرج کنه ، منم خوشم نمیاد معلومه ، برای همینم کلا به زور میرم خونشون ،نه بخاطر اینکه پذیرایی خاصی ندارد بخاطر اینکه انگار منو دست کم میگیره و قابل نمیدونه . میدونی این حس که ب آدم دست میده خیلی بده . این راحت بودن و خودمونی بودنی که ادمو دست کم بگیرن خیلی حس بدی هست . صمیمیت یعنی اتفاقا احترام بیشتر در هر زمینه 

سریع به روم میاره و یه جوری رفتار میکنه انگار از بی پولی اینکا رو کردم 

مثلا میرم خونش یه چایی کهنه دم با قند معمولی میاره

بعد میاد خونم بهش همون چایی با قند رو میدم با نگاه از بالا به پایین میگه فلانی تو خونت خرما نداری من عادت ندارم با چای با قند بخورم😐

اگه حس کردی دست کم گرفته شمارو به حست احترام بذار. من ی دوستی دارم دقیقا همینه برای همه خودشو می‌کشه ...

دقیقن بخدا اصلا چشمم دنبال خوردن نیس 

بهم احترام گذاشته نمیشه وقتی من سنگ تموم میزارم حداقل توقعه دارم چایی کهنه دم که برای صبح رو شب بهم نده

من خونه خودم اشکنه الو نمیخورمممممم بعد اونجا به من اشکنه داد چطوری روش گرفت به مهمون اینو بده؟؟؟

دقیقن بخدا اصلا چشمم دنبال خوردن نیس بهم احترام گذاشته نمیشه وقتی من سنگ تموم میزارم حداقل توقعه دار ...

👍👍👍 دقیقا درکتون میکنم. بنظرم هیچ ربطی به حس صمیمیت ندارد ، مگه من باید با کسی که باش راحتم طوری رفتار کنم حس کنه دست کم میگیرمش،نه، اتفاقا خیلی هم باید دست بالا بگیرمش که پیش خودش دچار حس بد نشه . 

اینایی که بهانه میارن بات صمیمی هستیم راحتیم اگه با خودشون همینطور  باشیم اتفاقا زود ب رو میارن.

فکرکن این خانمی که براتون نوشتم تعریف میکرد که هر دفعه زنداداسم میاد خونمون براش جوجه  درست میکنیم ولی ما میریم ی بار مرغ گذاشته ، بعد خودش گفت خب جوجه از مرغ بالاتره دیگه😂😂 

تازه اصرار هم داره من با همسرم بریم خونشون ، ببخشید مگه دیوانم با ابن آدم که مرغ رو کم میگیره (تا ابن حد سطحی نگره( رفت آمد کنم.

رفت آمدم سالی یکی دوباره اونم بزور 

👍👍👍 دقیقا درکتون میکنم. بنظرم هیچ ربطی به حس صمیمیت ندارد ، مگه من باید با کسی که باش راحتم طوری ...

کار درست رو شما میکنی ادم با هرجایی مهمونی رفتن ارزش خودش رو پایین میاره هرجا احترامت حفظ نشد و دم دستی گرفتنت نریم بهتره