2777
2789

مال منم همینطور بود دکتر گفت مال اینه به اون طرف بیشتر میخوابی منم ژل تزریق کردم قرینه شد خیلی خوب شد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم سمت شما لاغر تر بود؟!

سمت راست 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ژل هم موقتی چ فایده داره

خب مجبور بودم اینقدر غصه میخوردم

من یجوریه صورتم اصلا قرینه نیست افتضاحه قشنگ تو عکس و فیلما انگار یکی دیگم

اون نصف صورتم که پهنه کشیدس یجورایی حالت چشم و ابرو هم کشیدس و زیادچاق نیست و از طول کشیدس و ازعرض کوچیک

ولی ازاون طرف صورت اصلا کشیده نیست و چاقه و از عرض کشیده و یه حالت شلی داره و این طرف صورتم ابروشم افتادس و..

نمیدونم راهی داره قرینه بشه که فکر نکنم کلا چون از خود استخوان صورته اونورش قشنگ کشیدس اینورش جمعه

از خودم بدم میاد مخصوصا تو عکسا خیلی مشخصه

حق داری منم همینطور