2777
2789
عنوان

پول از نظر من همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست
نه عزیزم این حرف شما بیشتر حالت مسکن داره

استارتر جان شما الان فکر می‌کنید پول همه چیزه،قول میدم زمانی که پولدار شدید به حرفای الان من فکر می‌کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت احسنت نظر منطقی و پخته

چرا فکر می‌کنید کسانی که پولدارن سلامتی ندارند و ... کسانی که پولدارن حتی اگر بیمار بشن دور از جون همگی به بهترین شکل باهاش کنار میان ولی ندارها برای پول دارو و ... ممکنه لنگ بمونن هر چند خدا بزرگه

همیشه میگن علم بهتر است یا ثروت. بنظرتون آب بهتر است یا غذا.خواب بهتر است یا کار.وووو هرچیزی به اندا ...

در حال حاضر با این وضعیت موجود علم حالت غذا رو داره پول حالت آب چقدر بچه های تحصیلکرده ی بی پول داریم این حرف منو پدر و مادری میفهمه که چند تا بچه ی تحصیلکرده ی بیکار تو خونه داره اگر پول داشتن شاید با مدارکشان میتونستن شغلی مناسب برای خودشون ایجاد کنن همان اشتغال زایی کسب درآمد با مدرک با تامین پول اولیه

درسته ربط نداره ولی توی زندگی همه این مشکلات هست،اینجوری نیست که هر کی پولدار شد هر وقت مریض شد سریع ...

پولدارها کیفیت نونشون آب غذا روغن و... فرق داره اونموقع چرا باید پولدار مریضی ناعلاج بگیره ؟ این چه مثالی آخه 

در حال حاضر با این وضعیت موجود علم حالت غذا رو داره پول حالت آب چقدر بچه های تحصیلکرده ی بی پول داری ...

علم و ثروت قابل مقایسه نیستند چون از یک گروه نیس دو تا مقوله جدای.ولی اگر هم گروه بودن آره مقایسه میکردیم 

پولدارها کیفیت نونشون آب غذا روغن و... فرق داره اونموقع چرا باید پولدار مریضی ناعلاج بگیره ؟ این چه ...

نمیدونم جواب شما رو چی بدم اصلا یه لحظه هنگ کردم برای این طرز فکر😐🥲

اصلا کاری به بقیش ندارمااااا فقط یعنی فکر کردین هر کس غذاش خوب باشه مریض نمیشه؟🥲🥲🥲

ژن؟خدا؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: