2777
2789
عنوان

پول از نظر من همه چیز

180 بازدید | 33 پست

میاره این نظر شخصی منه توهین و فحاشی نکنید از نظر من

پول علم به اندازه ی کافی احترام عزت آرامش شادی خنده خیر و برکت و ... میاره البته به شرط داشتن عقل و جنبه ی زیاد اونایی که ثروتمند هستن چیزی نشدن و ... چگونگی استفاده شو بلد نیستن مثل حجره داره ها طلا فروش ها بازاری ها مردم یه جور دیگه روشون حساب باز میکنن حالا شماها نظرتون رو با احترام و ادب بیان کنید با ادب و نزاکت خانوادگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حتی ارزش همون علم و کار و حرفه و محبوبیت و اصالت و...رو هم با پول میسنجن

مگه میشه پول مهم نباشه

ولی همه چیز نیست

ببین شاید پول به تنهایی خوشبختی نیاره

ولی نبودش قطعا آدمو بیچاره میکنه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نظر من اینه که 

یک فرد زمانی که پول نداره فکر میکنه پول همه چیزه

ولی زمانی که پول داره همش به این فکر میکنه که کاش مثلا پول نداشتن سلامتی داشتم،یا شاد بودم،یا بچه داشتم یا پدر و مادر داشتم یا....

و خب ذات آدمه ناراضی بودن،در همه حال ناراضی،فقط شدتش فرق میکنه 

منم الان درسته به پول نیاز دارم ولی میدونم همه چیز نیست،و مهمتر از پول خیلی چیزا هست

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بله متاسفانه درسته

میاره این نظر شخصی منه توهین و فحاشی نکنید از نظر من

پول علم به اندازه ی کافی احترام عزت آرامش شادی خنده خیر و برکت و ... میاره البته به شرط داشتن عقل و جنبه ی زیاد اونایی که ثروتمند هستن چیزی نشدن و ... چگونگی استفاده شو بلد نیستن 

مثلا مثل حجره داره ها طلا فروش ها بازاری ها مردم یه جور دیگه روشون حساب باز میکنن حالا شماها نظرتون رو با احترام و ادب بیان کنید با ادب و نزاکت خانوادگی 

نظر من اینه که یک فرد زمانی که پول نداره فکر میکنه پول همه چیزهولی زمانی که پول داره همش به این فکر ...

چرا فکر می‌کنید پولدارها مریضی دارند سلامتی ندارند و ..‌ بیماری و سلامتی اصلا ربطی به پول نداره تازه اونیکه پولدار میبره بهترین بیمارستان بهترین دکتر بهترین دارو

میاره این نظر شخصی منه توهین و فحاشی نکنید از نظر منپول علم به اندازه ی کافی احترام عزت آرامش شادی خ ...

همیشه میگن علم بهتر است یا ثروت. بنظرتون آب بهتر است یا غذا.خواب بهتر است یا کار.وووو هرچیزی به اندازه اش خوبه گلم

چرا فکر می‌کنید پولدارها مریضی دارند سلامتی ندارند و ..‌ بیماری و سلامتی اصلا ربطی به پول نداره تازه ...

درسته ربط نداره ولی توی زندگی همه این مشکلات هست،اینجوری نیست که هر کی پولدار شد هر وقت مریض شد سریع خوب بشه که!اصلا یه سری مریضی ها هنوز درمانی براشون نیست!

مطمئن باش هیچکس تو این دنیا خوشبخت نیست،صرفا براساس چن تا ملاک میتونیم حس کنیم خوشبخته یا نه

(بیماری صرفا یک مثال بود 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: