2777
2789
عنوان

یعنی تو مهمونیا اینطوری هستین

618 بازدید | 54 پست

چرا تاپیکا اینطوری شده چرا ملت انقدر تو حاشیه ان؟

هیج وقت اونایی که درمورد غذای مهمونی تاپیک میزنن و درک نمیکنم 

من خودم هیچ وقت تاحالا یادم نمیاد که بعد از مهمونی با خودم هی بگم وای غذاش اینطوری بود چی داشت چی نداشت باز بیام تاپیکم بزنم براش یعنی هر چند وقت یک بار یک تاپیک با این موضوع داریم 

واقعا به نظرم اهمیتی نداره که انقدر بزرگش میکنیم و چقدر دقت میکنم که چه ترشی داشت چیو نداست سالاد داشت یا نداشت 

یعنی اگه من برم مهمونی و جلوم نیمرو بزارن ناراحت نمیشم حالا بعضیا چند مدل غذا هم هست و ایراد میگرین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگ غذا ساده باشه چیزی نمیگم ولی اگ پذیرایی خوب باشه همه جاتعریف میکنم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

منم عادت ندارم بگم 

ولی یه جا عروسی بود افتضاح بود پذیراییشون ، مثلا برداشته بودن کباب رو نصف کرده بودن واسه هر کس یا نوشابه و دوغ به همه نمی‌رسید گفتن با هم نصف نصف بخورید

دسر له شده داده بودن اونم یکی در میون !

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چند وقت پیش جاریم دعوتمون کرد بنده خدا برنجش نپخته بود یعنی به حدی خشک بود که همه به زبون اوردن و چند نفرم نخوردن ازش

من ازش که خوردم هیچ  همونجا سر سفره هم تشکر کردم و گفتم خوشمزه شده 

گفت نه برنجش خشکه نمیدونم چرا اینجوری شده و... گفتم من که متوجه نشدم (در حالی که به زور ازش خورده بودم )

و همون موقع که سفره رو جمع کردیم قضیه هم از نظر من تموم شد نه پیش کسی گفتم نه اصلا بهش فکر کردم 

اخه چقدر بعضیا عجیبن بابا طرف کلی زحمت کشیده لطف کرده محبت کرده دعوتتون کرده

عجبا 

بابا بنده خدا تازه عروس بوده پاگشاش کردن دوست داشته تحویلش بگیرن ، همیشه که توقع سفره مفصل نداره ، بار اولش بوده خواهرشوهرش دعوتش کرده توقعش بیجا هم نبکده ، ماهم اگه بریم مهمونی جلومون نیمرو هم بذارن ولی روی خوش داشته باشن کلی حال مبکنیم ولی قبول کنید پاگشا داستانش فرق میکنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من مادرشوهرم دل ب غذا نمیده اصلا تودلم میگم یذره دل میدادی خبسالاد الویه گرم خورش جانیوفتاده گوشت نپخته اه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من مادرشوهرم دل ب غذا نمیده اصلا تودلم میگم یذره دل میدادی خبسالاد الویه گرم خورش جانیوفتاده گوشت نپ ...

شاید باورت نشه 

من ۶ ساله عروس این خانوادم حتی دوره عقد هم نشد و نشد و نشد که مادرش زنگ بزنه بگه شامی نهاری بیاید اینجا دعوتید خونه من حتی ماه رمضون یا عید یا هر مناسبتی هیچ مشکلیم باهم نداریم فقط خسیسه و اداب معاشرت بلد نیست 

اصلا ارزو به دلمه یه بار دعوت شیم خونشون من هرگز بدون دعوت جایی نمیرم اما بخوای هم بری خونش همیشه خدا خونه نیست خونه بقیه است و شوهرشم خونه تنهاست 

حالا شما غذا براتون میزاره راضی باشید 😁😁😁

شاید باورت نشه من ۶ ساله عروس این خانوادم حتی دوره عقد هم نشد و نشد و نشد که مادرش زنگ بزنه بگه شامی ...

چرا باورم نشه مادرشوهرمنم همینه دعوتی ندارن ک اگه یه ماهم نریم زنگ نمیزنه امشب بیایین اینجا 

هروقت بریم رفتیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا باورم نشه مادرشوهرمنم همینه دعوتی ندارن ک اگه یه ماهم نریم زنگ نمیزنه امشب بیایین اینجا هروقت بر ...

پس همونه دل به پخت غذا نمیده مادر شوهرت 😁😁

حالا من نمیدونم دست پختش چجوریه مثلا قرمه سبزی یا قیمه و اینجور غذاها ولی تا اونجا که میدونم اصلا بلد نیست بپزه اینا رو