اونایی که سیگارو ترک کردین تو جمع چجوری نمیکشیدین و نمیکشین من کم کردم وقتی خودم هستم اوکیه آخر شبا دوتا میکشم ولی وقتی با دوستام میرم بیرون خیلی میکشم امروزم رفتم بیرون خیلی کشیدم بعد افطار 😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیگن بکش ولی وقتی خودشون میکشن منم ناخودآگاه میکشم وقتی نمیکشم حالم بد میشه سر درد میشم، بی حال میشم و تپش قلب شدید میگیرم خیلی سختی کشیدم تا برسونم به دوتا البته ماه رمضونم بی تاثیر نبوده
نمیگن بکش ولی وقتی خودشون میکشن منم ناخودآگاه میکشم وقتی نمیکشم حالم بد میشه سر درد میشم، بی حال میش ...
خب ببین حالا که تاثیر داشته ماه رمضون همینو ادامه بده کم و کمترش کن ولی بعضی وقتا هم زیاد بکشی یهو دلتو میزنه و میزاری کنارجدی جلوی خودتو بگیر شده با دوستات نگرد درست نیست اصلا چون باعث میشه توی جمعشون بکشی برسونش به هفته ای یکی کن که از وقتی ماه رمضون شروع شد کلا دو نخ کشیدم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یادمه آلن کار تو کتاب ترک آسان سیگار نوشته بود اولا سیگارو یهویی ترک کنین . دوما تا یه مدت پیش دوستای سیگاریتون نرید چون مغز مقاومت میکنه و منجر به شکست میشه