2777
2789
عنوان

اونایی که سیگار ترک کردین

224 بازدید | 24 پست

اونایی که سیگارو ترک کردین تو جمع چجوری نمی‌کشیدین و نمیکشین من کم کردم وقتی خودم هستم اوکیه آخر شبا دوتا میکشم ولی وقتی با دوستام میرم بیرون خیلی میکشم امروزم رفتم بیرون خیلی کشیدم بعد افطار 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستات ترغیبت میکنن؟ جدی سیگار چی داره؟ منم تفریحی میکشم ولی واسم کاری نداره نکشم

نمیگن بکش ولی وقتی خودشون میکشن منم ناخودآگاه میکشم وقتی نمیکشم حالم بد میشه سر درد میشم، بی حال میشم و تپش قلب شدید میگیرم خیلی سختی کشیدم تا برسونم به دوتا البته ماه رمضونم بی تاثیر نبوده

نمیگن بکش ولی وقتی خودشون میکشن منم ناخودآگاه میکشم وقتی نمیکشم حالم بد میشه سر درد میشم، بی حال میش ...

خب ببین حالا که تاثیر داشته ماه رمضون همینو ادامه بده کم و کمترش کن ولی بعضی وقتا هم زیاد بکشی یهو دلتو میزنه و میزاری کنارجدی جلوی خودتو بگیر شده با دوستات نگرد درست نیست اصلا چون باعث میشه توی جمعشون بکشی برسونش به هفته ای یکی کن که از وقتی ماه رمضون شروع شد کلا دو نخ کشیدم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اولا نکش خوب نیست دوما چرا نمیشه؟😭

مجرد که بودم بابام نمیذاشت الانم شوهرم 

هوا بارونیه دلمم گرفته دوس دارم برم بیرون آهنگ غمگین بذارم گریه کنم بعدشم بکشم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب ببین حالا که تاثیر داشته ماه رمضون همینو ادامه بده کم و کمترش کن ولی بعضی وقتا هم زیاد بکشی یهو د ...

اره فعلا همین دوتا رو ادامه میدم سعی میکنم بیشتر نشه ولی کمترش سخته البته چن روزی که نتونستم بگیرمم زیاد کشیدم 

مجرد که بودم بابام نمیذاشت الانم شوهرم هوا بارونیه دلمم گرفته دوس دارم برم بیرون آهنگ غمگین بذارم گر ...

قدرشو بدون پس واقعا چیزی نداره 

چرا دلت گرفته عزیزم؟ همین کارو بدون سیگار تو تراس انجام بده ولی اگه خیلی هوس کردی  و رو خودت کنترل داری که معتادش نشی هم زیرآبی برو😂😂

واقعا ترکش سخته آدم عادت میکنه من که بدون هیچی یهو بخاطر خانوادم ترک کردمولی دوستام با ی دستگاه های ...

خیلی سخته واقعا نمیتونم چجوری سردرداشو تحمل کردی؟ پاد دوست ندارم داشتم قبلا هر دو رو میکشیدم تازه راحت تر بود چون بو نداره