2777
2789
عنوان

اونایی که سیگار ترک کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
خیلی سخته واقعا نمیتونم چجوری سردرداشو تحمل کردی؟ پاد دوست ندارم داشتم قبلا هر دو رو میکشیدم تازه را ...

سردرد که داشتم فیلم میدیدم من و میخوابیدم باز شاید روش تو چیز دیگه ای باشه من ۲۵ سالمه الان ۲۲ سالگی ترک کردم از ۱۶ سالگی هم میکشیدم به نظرم اگه پایین ۳۰ هست سنت سریع ترک کن بعدا خودت به تولدت افتخار میکنی چون من ی دوست داشتم ۲۰ سالگی بخاطر سیگار مرد هر روز ۱۰ بسته تموم می‌کرد تا دیر نشده به نظرم بیخیالش شو

قدرشو بدون پس واقعا چیزی نداره چرا دلت گرفته عزیزم؟ همین کارو بدون سیگار تو تراس انجام بده ولی اگه خ ...

آخه نمیفهمم شوهر چیکار به سیگار کشیدن زنش داره گاهی وقتا دلم میخواد حالمو خوب میکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سردرد که داشتم فیلم میدیدم من و میخوابیدم باز شاید روش تو چیز دیگه ای باشه من ۲۵ سالمه الان ۲۲ سالگی ...

من ۱۹ سالمه از ۱۳ میکشم یه موقعی بالای یه پاکت میکشیدم الان کمش کردم واقعا وقتی نمیکشم انگار مغزم قفله قفله هیچ کاری نمیتونم بکنم همین دو نخم ده روز طول کشید تا عادت کنم روزای اول از صبح تا شب سر درد بودم و میخوابیدم فقط خانوادت فهمیدن که ترک کردی؟

آخه نمیفهمم شوهر چیکار به سیگار کشیدن زنش داره گاهی وقتا دلم میخواد حالمو خوب میکنه

من با هفته ای یکی دو نخ شروع شد یه تایمی به یک و نیم پاکت در روز رسیدم ولی بستگی به خودت داره اگر کنترل داری رو خودت زیر آبی برو فقط مراقب باش معتادش نشی چون همیشه حالت بده تا وقتی که بکشی 

من با هفته ای یکی دو نخ شروع شد یه تایمی به یک و نیم پاکت در روز رسیدم ولی بستگی به خودت داره اگر کن ...

میفهمه شانس ندارم خط قرمزشه از شانس من،تو بکش نوش جونت😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من ۱۹ سالمه از ۱۳ میکشم یه موقعی بالای یه پاکت میکشیدم الان کمش کردم واقعا وقتی نمیکشم انگار مغزم قف ...

۱۳ یکم کوچولو نیست 😁 آره خانوادم که فهمیدن هیچ کل محل فهمیده بودند 

شوهرت سیگار میکشه؟جلوی شوهرت سیگار میکشی؟

نمیکشم که خوشش نمیاد