2777
2789
عنوان

یه سوال واقعا برام سواله

117 بازدید | 9 پست

الان که هوش مصنوعی کتاب مینویسه چرا یه عده میرن عنوان میدن تا براشون کتاب بنویسه بعد کتاب رو به اسم خودشون ثبت میکنن آخه اینجوری که کتاب نوشتن دیگه هنر نیست حالا تهش یه اصلاح کوچیکی هم لازمه همین 

خب سوالت خیلی تخصصیه 

اینجا غالبا به سوالات مادر شوهر ، شوهر ، خواهر شوهر و جاری پاسخ داده میشه 😂😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم کسی اگه اهل کتاب باشه میفهمه فرق کتاب واقعی با نوشته شده توسط هوش مصنوعی ‌روضمنا هوش مصنو ...

آفرین ولی میگن جدیدا یه برنامه اومده که اگه اونو رو هوش مصنوعی پیاده کنید کامل مینویسه و این مشکل حل میشه 

خب سوالت خیلی تخصصیه اینجا غالبا به سوالات مادر شوهر ، شوهر ، خواهر شوهر و جاری پاسخ داده میشه 😂😂� ...

دقیقا🤣

اینا تو حیطه کاری ما نیست جانم با همکاران دیگه صحبت کنید🦍

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

جدیدا خیلیا می‌خوان انجام بدن تبلیغشم میکنن میگم آخه چه کاریه این که دیگه هنر نیست اخه

نه بابا چه هنری

ببین بذا برات قشنگ تحلیلش کنم متوجه شی

تو برا چی میری کتاب میخونی؟ تا نظر نویسنده رو بخونیم نظر نویسنده فقط برا خودشه نمیشه که بیاد نظر یکی دیگه رو بنویسه در این صورت میشه همون حق کپی رایت

حالا این هوش مصنوعی یه چیه که داده هاشو خود انسانا بش میدن و نظریه و نوشته هاش چیزاییه که از قبل توسط یکی گفته شده یا توسط ی دانشمند به ثبت رسیده

ایده جدید ک از خودش نمیده مغز داره مگه فکر کنه

اگه نوشته هوش مصنوعیو ب اسم خودشون کتاب کنن میشه همون کپی کردن از یه نظریه که قبلا بوده و ب اسم یکی ثبت شده

برا این نمیشه ازش استفاده کرد برا نوشتن کتاب

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱