2777
2789

با آبجی تلفنی میحرفیم الان همش حرف میزد میذاشت من حرف بزنم وسط حرف هاش گفتم همش تو حرف میزنی منم میخوام حرف بزنم من زنگ زدم همه هزینه ها با منه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

همین الان . توی اینستاگرام پست گذاشته بودن که موفرفریای بعبعی رو تگ کنین شوهرمو‌تگ‌کردم نوشتم بعبعی خودمه زنگ زد بهم هم خندش گرفته بود هم میخواست ادای عصبانیت رو دربیاره اخرش افتاد سر خنده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعبیه کی بودی تو؟😁😁😁😁

اره منم همینو بهش گفتم که اگه بعبعی من نیستی پس بعبعی کی بودی ؟این استیکرم براش گذاشتم 🐑 از دست من همش موهاشو با سشوار صاف میکنه اخرشم کچل میشه 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بار دیگه هم که خندیدم دیشب بود یه پیامی تو کانال آیا میدانید که نوشته بود تو کشور چین  یه چیزی هست توخیابونشون که کوچه هاشون اسمشون هست این کوچه اون کوچه واون یکی کوچه واقعا بودااا عکس و نقشه اش هم بود 😐😐