2777
2789
عنوان

بعد چهار روز که با شوهرم حرف زدم شروع کرد گریه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 27 پست
ای وی اف کردی؟اسپرمش کمه یا تحرک نداره؟

اره با این که دکتر گف ivfفایده ای نداره چون اسپرم شوهرم مشکل ژنتیکی داره خودم خواستم که انجامش بدم بیشتر جنینا تشکیل نشدن فقط دوتا باکیفیت پایین که انتقال دادم و نشد دوباره رفتم دکتر گفت بهت که گفتم ivfفایده نداره

عاخی عزیزم انشاالله خدا به شما هم بچه میده دلداریش بده بگو من بدون بچه خیلی خوشبختم احساس کمبود نمیک ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا به شماهم هرچی میخوایید بده🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام منم این مشکلو داره... خیلی دلم میگیره به خصوص که داداش کوچیکش بچه دار شده و طبیعتا همه با اون بچه بازی میکنن.. این و خانمش دلشون میگیره انگار هر چند به روی خودشون نمیارن. خیلی هم دوا درمون کردن اما فعلا جواب نداده..

با اینحال .. همه چی دست خداست.. ناامید نشین و صبور باشید.. معجزه ها وقتی اتفاق میفته که ادم به جز خدا هیچ امیدی به هیچ کسی و هیچ اتفاقی نداره.

از ته قلبم هم برای فامیل خودم و هم برای شما و همسرتون دعا میکنم... انشاالله به زودی صدای گریه بچه از خونتون بیاد

خواهرم با شوهرت حرف بزن از پرورشگا هیه بچه بگیر 

به هیچکس هم نگو 

من اینکارو کردم به جون همسرم زندگیمون زیر و رو شد 

من خونه اجاره داشتیم

الان خریدیم ۱۲۰ متری خواهش میکنم اگه میتونی برو بگیر ما هم همش حسرت داشتیم بعد دیدیم فرقی نداره 

واقعا نداره فقط به دلایل مذهبی یه ماه رفتیم یه شهر دیگه با همسرم همه فکر میکنن بچه خودمه خودمم باورم شده به خدا ماشین پراید داشتیم از وقتی اومده تلاشمون ده برابر شده سورن صفر خریدیم 

یکی از اقوام منم این مشکلو داره... خیلی دلم میگیره به خصوص که داداش کوچیکش بچه دار شده و طبیعتا همه ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا هرچی اتفاق خوبه واسه شما بیوفته🤍

خواهرم با شوهرت حرف بزن از پرورشگا هیه بچه بگیر به هیچکس هم نگو من اینکارو کردم به جون همسرم زندگیمو ...

خداروشکر که مشکلتون اینجوری حل شد ولی برای ما شرایطش پیش نمیاد نمیشه که ۹ماه بارداری رو ازبقیه پنهون کنم

عزیزم این مرد همونیه که با وجود این مشکل که داره داشته بهت خیانت میکرده به گریه ش اهمیت نده

خوشحالم در جریانی...واقعا نمیدونم چیکار کنم...بهم میگه نمیخوام ده سال دیگه بزنی تو سرم که بخاطرت بچه دارنشدم پس به حال خودت یه فکری کن..میگم چیکار کنم وقتی بهم حق طلاق نمیدی برم دنبال کار طلاق که معلوم نیس چی بشه....یه مدته مامانم کلی فشار بهم میاره که برو بچه بکار ...انگار نهال درخته که برم راحت بکارم

خوشحالم در جریانی...واقعا نمیدونم چیکار کنم...بهم میگه نمیخوام ده سال دیگه بزنی تو سرم که بخاطرت بچه ...

پس خودشم با این کاراش داره 10 سال دیگه ش رو تضمین میکنه،الان از نظر من مشکلت بچه داشتن یا نداشتن نیست مشکلت وفادار نبودن همسرت هست با وجود مشکلش دنبال این کاراست فکر کن سالم بود چیکار می‌کرد.الان جنین فریز داری؟ 

جان و جهان من تویی   
پس خودشم با این کاراش داره 10 سال دیگه ش رو تضمین میکنه،الان از نظر من مشکلت بچه داشتن یا نداشتن نیس ...

نه متاسفانه و راستشو بخوای توانشو ندارم ...روزی سه تا امپول و ده تا قرص ...عمل تخمک گیری ...اون همه ازمایش و دکتر ...بعدم که خیانت دیدم وبهم تهمت زد انتقالمم منفی شد...مشکلم اینه که میگه برو ولی حق طلاق نمیده بعد بحث میرم لباسمو بپوشم نمیذاره برم بیرون ...داداشم میگه این میخواد تا ۴۰سالگیت تو رو اینجوری معطل خودش کنه بعدم میگه حالا خودتم دیگه بچه دار نمیشی....یه وضع عجیبیه زندگیم...شوهرم تنها فکرش اینه که اگه طلاق بگیرم جلو همکار و اشنا واسش بد میشه چند بار از دهنش پرید...میگم بهشون بگو زنم مشکل داشته...انگار حیفش میاد منو طلاق بده...مادر شوهرمم که انگار نه انگار میگه یه وپسر دیگم تو فامیلشون بچه دار نمیشن دارن زندگیشونو میکنن 

نه متاسفانه و راستشو بخوای توانشو ندارم ...روزی سه تا امپول و ده تا قرص ...عمل تخمک گیری ...اون همه ...

عزیزم اگه قصدت طلاق هست به دلیل نازایی شوهرت میتونی راحت طلاق بگیری واقعا همچین مردی لیاقت نداره دنبال بچه ازش باشی، بازم زندگی خودته هر جور بخوای میتونی تصمیم بگیری ولی همین طور که گفتی بعید میدونم این آدم کردی باشه که بخواد به گای تو پیر بشه 

جان و جهان من تویی