2777
2789
عنوان

من مادرم نامزدم

103 بازدید | 12 پست

مادرم هروقت میبینه بگم خوشحالم با نامزدم یا هرچی میاد بد نامزدمو میگه با اینکه بدبخ گناهی نداره اصلا 

اصلا نمیزارع خوشحال باشم میدونه حساسم بهم میریزم میگه 

ولی نامزدم این همه خوبی میکنه ب چشمشون نمیاد فقط بدی هاش

ولش کن یه مشکلی هست اینو میگه منم نامزدم هزارتا خوبی کرد به خانوادم ولی تهش مامانم بخاطر اینکه طرفتاری خواهر بزرگم رو بکنه الکی میومد بد نامزدم رو میگفت و بد خودمو میگفت کلا چپ افتاد

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چیکار میکردی

اولش میزدم تو سر خودم و گریه و اعصابم بهم میریخت بعدش گفتم ولش کن بابا اون روانیه به من چه وقتی دید بهش اهمیت نمیدم بدتر حرص خورد و تازه ضایع هم می‌شد بعد دیگه هیجوره نمیتونست منو با نامزدم تهدید کنه یا بخواد اصلا چیزی بگه چون میدید جوابش رو میدمو کوتا نمیام 

نامزدت چیکار میکرد من دلم میسوزه مدام خوردش میکنن

نامزدم اوایل انقدررررر با مامانم خوب بود ولی مامانم با کار هایی که کرد الان حتی مامانم رو میبینه سلام نمیکنه محل نمیده  

انقدر گریه میکنم

نه‌گلم گریه نکن برات مهم نباشه اگر نامزدت بد بشه خودشون دلشون تنگ میشه واسه رابطه با دامادشون و خودش پا پیش میزاره من الان سر این موضوع دو هفته هست با مامانم صحبت نکردم حتی