2777
2789
عنوان

خواندن کتاب آیین نامه برای بار اول خیلی گنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 68 پست
یه مورد داریمگواهی نامه گرفتهرانندگیم میکنه قوانین و نمیدونهیعنی به میدون برسه نمیدونه حق تقدم با کی ...

الان هیچکی نمیدونه عزیزم.   هر. کی سرهنگ و رد کرده.  دیگ بیخیال قوانین شدن فقط هم می‌دوون. ک جلو بزنن نمی‌دونم ب کجا میخان برسن🥴

کاربر قدیمیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا دو س ماه طول کشید تا گرفتم. سرهنگ. خیلی. اذیت میکرد

عههه

بعد هر جا خواستیم هر شهری گواهینامه رو برامون میفرستن؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

الان هیچکی نمیدونه عزیزم. هر. کی سرهنگ و رد کرده. دیگ بیخیال قوانین شدن فقط هم می‌دوون. ک جلو بزن ...

🥴آخه پای سلامتی خودش و ی افراد دیگه وسطه 

کاربری قطع دسترسی~

نه رایگان نیست بعضی سایتها میفروشن فایلشو برات میفرستم بذار ببینم میتونم آپلود کنم لینک برات بفرستم ...

مرسی عزیزم

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

🥴آخه پای سلامتی خودش و ی افراد دیگه وسطه

درسته.  ولی کیه ک گوش کنه میبینی ماشین میدن. دست پسرا.  جووون ک هیچی از رانندگی سرشون نمیشه همین چند وقت پیش یهو تو خیابون محکم کوبید ب سپر عقب.   هم اومدم پایین ببینم چی شده مزدا  کابینه. از جلومون سریع در رفت. دیدیم. پشت فرمون پسر جوونه.    اینقد دنبالش کردیم از این کوچه ب اون کوچه اون هم فقط فرار میکرد دیگ بیخالش شدیم 

کاربر قدیمیم 
درسته. ولی کیه ک گوش کنه میبینی ماشین میدن. دست پسرا. جووون ک هیچی از رانندگی سرشون نمیشه همین چند ...

آره خیر ندیده ها 

من حتی اینجا دیدم بچه کلاس شش و هف 

پشت ماشین تو خیابون

کاربری قطع دسترسی~