2777
2789
عنوان

خواندن کتاب آیین نامه برای بار اول خیلی گنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 68 پست
ما اون موقع که میرفتیم افسر توضیح می‌داد بعد من دیگه کتاب و نخوندم همون توضیحات افسر رو نت برداری کر ...

پس منم نمونه سوالات بخونم اول

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من مربیم بهم داد

جدی چه خوب

بعد از وقتی که شروع کنی به یادگیری چند ماه بعد گواهینامه میدن؟ یعنی کلا این پروسه ی گواهینامه گرفتن از اول تا اخرش چقدر طول میکشه؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

پس منم نمونه سوالات بخونم اول

آره 

نگاه کن فقط بحث قبولی نیست 

قوانین رو برای سلامت خودت باید یاد بگیری

یادگرفتن با حفظ کردن فرق داره

سعی کن یاد بگیری حفظ سر سری،نکن

کاربری قطع دسترسی~

جدی چه خوببعد از وقتی که شروع کنی به یادگیری چند ماه بعد گواهینامه میدن؟ یعنی کلا این پروسه ی گواهین ...

تا هر وقت ک عزیزم سرهنگ قبول شدی  بعد ی ماه میاد گواهینامه 

کاربر قدیمیم 
نه ندارم ولی مسئولش گفت اینطوری قبول نمیشی و حتما کتابو بخون😕

الکی میگن آموزشگاه ماهم می‌گفت کتاب بخرید تست ازمون بخرید پول میگیرن خب معلومه اینجوری میگن 

منو دوستم همون فایل رو خوندیم همش از همون بود به فامیلمون دادم سوالاتشون همون بود به چند تا از دوستای دیگه ام هم دادم همه قبول شدن 

دوست مامانم مربی رانندگیه گفت چند ساله سوالات آیین نامه عوض نشده همونا رو بخونی قبولی دقیقا هم همین شد 

جدی چه خوببعد از وقتی که شروع کنی به یادگیری چند ماه بعد گواهینامه میدن؟ یعنی کلا این پروسه ی گواهین ...

من  تقریبا  دو س ماه طول کشید تا گرفتم.  سرهنگ. خیلی. اذیت میکرد

کاربر قدیمیم 

یه مورد داریم

گواهی نامه گرفته

رانندگیم میکنه قوانین و نمیدونه

یعنی به میدون برسه نمیدونه حق تقدم با کیه😐

برا این میگم یادگرفتن قوانین 

از خود دست فرمون مهمتره

کاربری قطع دسترسی~

الکی میگن آموزشگاه ماهم می‌گفت کتاب بخرید تست ازمون بخرید پول میگیرن خب معلومه اینجوری میگن منو دوست ...

بزنم گوگل برام میاره؟🥹

یه مورد داریمگواهی نامه گرفتهرانندگیم میکنه قوانین و نمیدونهیعنی به میدون برسه نمیدونه حق تقدم با کی ...

دقیقا منم نگرانیم همینه میخوام محترمانه رانندگی کنم نه اینکه فقط ماشینو راه بندازم