2777
2789
عنوان

خواندن کتاب آیین نامه برای بار اول خیلی گنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اون موقع که میرفتیم افسر توضیح می‌داد 

بعد من دیگه کتاب و نخوندم همون توضیحات افسر رو نت برداری کردم یعنی همه مون

بعد فرداش یه تست گرف برا اطمینان

بعدم نمونه سوالات اون سال و سالهای قبل خوندم

بار اول هم قبول شدم

فقط وقتی پشت ماشین می‌نشستم تموم اون چیزایی که از قوانین رانندگی تو کتاب بود از تابلو چراغ توضیحات 

همه رو برا خودم مرور میکردم و خب نتیجه داد

کاربری قطع دسترسی~

ما کلاس رفتیم توضیح دادن..امتحانشم معمولیه فقط فک کنم میتونی ۴تا اشتباه داشته باشی. مطمئن نیستم چنتا ...

بهم گفت لازم نیست کلاسش کتابشو خودت بخون موقع ثبت نام هم اکثرا میخواستن فقط جلسات رانندگی رو برن و خودشون کتاب بخونن

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

کتابو بخونی چندین بار باید رد شی چون ادم متوجه نمیشه پی دس واف بخون من فقط نمونه سوال خوندم قبول شدم کلاسشم نرفتم سرچ‌کن نمونه سوالات رانندگی میاره انلاینه جوابو اشتباه میزنی‌جواب درست پاینش میاره اونارو‌حفظ کن

ما کلاس رفتیم توضیح دادن..امتحانشم معمولیه فقط فک کنم میتونی ۴تا اشتباه داشته باشی. مطمئن نیستم چنتا ...

دقیقا ۴ تا غلط قبولی

اینم بگم سوالات متفاوت و شانسیه😁 

برا من سوالات آبکی افتاد 

کاربری قطع دسترسی~

من کتابشو حتی نخریدمسوالات آزمون رو نداری؟ همه همونا رو میخونن قبول میشن

نه ندارم ولی مسئولش گفت اینطوری قبول نمیشی و حتما کتابو بخون😕

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

کتاب رو نخون،سوالات اکثرا از pdfها هستن ،استرس نگیر میگذره موفق باشی اسی

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

بهم گفت لازم نیست کلاسش کتابشو خودت بخون موقع ثبت نام هم اکثرا میخواستن فقط جلسات رانندگی رو برن و خ ...

الان بزن نت 

مثلا سوالات آیین نامه ۴۰۳ 

و ۴۰۲ بخون 

تست بزن قبولی 

کاربری قطع دسترسی~