2777
2789
عنوان

بتای منفی روز چهاردهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 83 پست

بشدت درکت میکنم میدونم چه حسی داری 

ولی خداروشکر جنین داری هنوز عزیزم این خیلیییی عالیه

من فقط دوتا داشتم اونم منفی شد با اینکه کیفیت خیلی خوبی داشتن و هچینگ شده بودن ..

هنوزم غصه ش از دلم بیرون نرفته با اینکه ۲ ۳ ماه گذشته .. دوباره باید اون پروسه رو تکرار کنم تخمک کشی و .. اگر تخمک خوب داشته باشم و جنین بیشتر 😓

بنده خدا همسرم تا لحظه اخر امید داشت ولی من دیگه فهمیده بودم منفیه 

بنظرم جنینای فریز شدت احتمال خیلی بیشتری دارن که لانه گزینی کنن بهشون فکر کن امید تو دلت زنده میشه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بشدت درکت میکنم میدونم چه حسی داری ولی خداروشکر جنین داری هنوز عزیزم این خیلیییی عالیهمن فقط دوتا دا ...

ممنون از همدردریت عزیزم جنیام شش هفت ماه که فریز هستن

من علاوه برمشکلات رحمی واندومتریوزم

همانژیوم کبد دارم  واین داروهای Ivf به شدت برای کبدم ضرر داره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از همدردریت عزیزم جنیام شش هفت ماه که فریز هستنمن علاوه برمشکلات رحمی واندومتریوزمهمانژیوم کبد ...

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم .. امیدوارم امسال خدا بهتون دوقلو بده و داروها هم تاثیری نذارن رو سلامتیتون ♥️🤲🏻 

تو تاریخی که گفتن تیتر بتا بدید اگر مثبت بود چه عالی اما اگر نبود داروهارو قطع کنید زودتر .. دیگه تا روز ۱۶ همه چی مشخص میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم .. امیدوارم امسال خدا بهتون دوقلو بده و داروها هم تاثیری نذارن رو سلامتیت ...

یعنی ممکنه رو ۱۶ مثبت بشه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم .. امیدوارم امسال خدا بهتون دوقلو بده و داروها هم تاثیری نذارن رو سلامتیت ...

یعنس ممکنه روز ۱۶ مثبت بشه؟

عزیزم‌ممنونم از انرزی مثبتت

یعنس ممکنه روز ۱۶ مثبت بشه؟

برای بعضیها خونده بودم پیش اومده تو سایت

ولی اکثرا همون روز ۸ ۹ ۱۰ هم بی بی چکشون مثبت میشد چه برسه آزمایش .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم‌ممنونم از انرزی مثبتت

قربونت ❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من تاپیکاتو خوندم، منم دقیقا مشکل شمارو داشتم و خداروشکر انتقالم مثبت شد.شما هم ناامید نشو و دوباره انتقال بده. اشتباهتون این بود ک ب همه گفتین، من و همسرم این راز بین خودمون موند و چون کسی نمیدونست استرسی نداشتم و استرس سمه برا کسی ک انتقال جنین داره، ایندفه به هیچکس نگو و برو دنبال کارات

سلام عزیزم

شما درست میگی

منم دوست ندارم کسی بفهمه

ولی با خانواده همسرم در یک ساختمان زندگی میکنیم

و مادرشوهرم خالم هست

و تقریبا هر روز همدیگرو میبینیم

وشوهرم روزی چندبار میره بالا پیش مادرش

خب طبیعی که از اکثر کارهامون باخبر میشن

میخواستم بعدازانتقالم بمونم خونه پدرم و خونه خودم نرم که کسی نفهمه

اما خونه پدرم هم رفت وآمد زیاده

و کلا انتقال واستراحت بعدش خیلی آدم رو تابلو میکنه

شما راهگاری به ذهنت میرسه بگو

عزیزم من تاپیکاتو خوندم، منم دقیقا مشکل شمارو داشتم و خداروشکر انتقالم مثبت شد.شما هم ناامید نشو و د ...

شما آندومتریوز داشتی؟

انتقال بار چندمت مثبت شد؟

و اینکه چقداستراحت کردی؟

من بدبخت روز سوم انتقالم زن داداشم (البته از انتقالم خبر نداشت)بهم گفت با داداشم مشکل دارن و تو خونه باهم نمیسازن و داداشم اعصابش خرابه ونیاز به مشاوره روانی داره. من تا چند روز افسرده بودم وغصه زندگیشونو میخوردم وبراشون گریه میکردم واصلا خودمو فراموش کرده بودم

چند روز بعدش خواهرم( که از انتقالم خبر داشت) هر دو سه روز زنگ میزد کلی انرژی منفی راجع ب یک سری مشکلات بهم میداد. و دلم پر از غصه میشد

یه بنده خدایی که دخترش ivfکرده بود دو دفعه بهم زنگ زد گفت اومدم پیشش که کارنکنه وکوچکترین آبی تو دلش تکون نخوره

ولی منه بدخت تنها بودم و کلی کار داشتم و برای اینکه کسی نیست ازمن  مراقبت کنه کلی غصه میخوردم.یک عالمه ظرف جمع میشد تو سینک ظرفشویی مجبور بودم بلند شم بشورمشون.همه وسایل پخش وپلا میشد تو کف خونه منه وسواسیِ منظم سعی میکردم اهمیت ندم ولی درنهایت بعداز دوسه روز مجبور میشدم خم شم وبرشون دارم

برای دوده گیری عید همه کارا رو شوهرم کرد ولی انقد دق داد بهم تا کارا رو تموم کنه  یکساعت کار میکرد شش ساعت ول میکرد میرفت

خانمِ داییم که خانم دایی شوهرمم میشه عمل سختی کرده بود و همه رفته بودن عیادتش جزمن  چون خونشون طبقه سوم بود وآسانسور نداشت

شوهرم گفت زنگ بزن بگو کسالتم دارم نمیتونم پله هاتونو بیام بالا زنگ زدم بهش و درنهایت حاج خانم برگشت بهم گفت مبارکه انشاءالله به حق تولد امام حسن اسمشو بذار حسن😢 گفتم بابا حاج خانم خبری نیست  ولی اون ته دلش فهمید

اصلا به من چه ربطی داره که اون مریضِ چرامن باید حال همرو بپرسمو دلجویی کنم به درک که مریض  اولویت اصلی خودم بودم نه اون😔

هرشب مینشستم تو تلق وپولوق ماشین که برم یه آمپول پروژسترونی بزنم 

اونم یه شب مهمان بودیم دیر میشدیه شب شوهرم دیر میبردم

دوباره یه شب مهمان میومد برای مادرش باز دیر میشد

مادرشوهرم وخواهر شوهرمم که هزارتا خورده فرمایش داشتند و دارند وخواهند داشت.

کلا آدم با این همه استرس وغصه وتنهایی وبی کسی بهترین جنین عالمم بفرسته تودلش جنین میگه مگه مغز خر خوردم بمونم تو این شکم بی صاحابت . معلوم که نمیشه ونمیگیره.

نمیدونی چه جنین خوبی برام انتقال دادن

جنین شناس اومد بالاسرم گفت جنینت خیلی خوب و درشته و خیلی زبل  حتما برات میگیره

ولی همون که گفتم آدم بی کس همیشه بی کس وبدبخته

آخ که چقدر دلم پر ازغم شده😭

خواهر من یبار انتقال داد نشد قرارشد دوماه دیگه باز انتقال بده که ماه بعدش طبیعی باردار شد خدا بزرگتر ...

خدا منو دوست نداره

برای خواهرت خوشحالم مبارکش باشه