2777
2789
عنوان

بتای منفی روز چهاردهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون عزیزمبا تیتر میدم فردا یا پسفرداولی فکرنکنم دیگه مثبت بشه

توکل به خدا عزیزم،هیچی غیر ممکن نیست

جنین فریز داری؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
معلومه که حس بدیه تا چند روز هم همینطوری میمونینا امید نشو عزیزم. بنظر من خدا توی بهترین زمان کارش ر ...

آخه پس کی؟😭😭😭😭

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم

خراش آندومتر و پی آر پی رحم برای شماهایی که سن تون یه مقدار بالاست برای آی وی اف خیلللللی مهمه

نمیدونم چرا بعضی دکترها نمیگن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
توکل به خدا عزیزم،هیچی غیر ممکن نیستجنین فریز داری؟

بله فقط هفت تا دیگه دارم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزمخراش آندومتر و پی آر پی رحم برای شماهایی که سن تون یه مقدار بالاست برای آی وی اف خیلللللی مهمهن ...

برای من تزریق داخل رحمی کرد hcg   گفت  اینم مثل prp    ولی فورا از سرتخت بلند کردن وگفتن نفربعد بیاد

بله فقط هفت تا دیگه دارم

خداروشکر،ناامید نشو ،اگه منفی هم بود دوماه دیگه دوباره برو

ببین من قصم طولانیه

خیییلی رنج کشیدن

نهایت بار پنجم یک جنین داشتم و برام انتقال دادن وگرفت

الان پسرم ۱۰ سالشه،یه پسر دیگم رو در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم اونم ۸ سالشه

فقط آرامش داشته باش وبه خدا و اهل بیت علیهم السلام توسل کن همین ،مطمئن باش نتیجه میگیری

خداروشکر،ناامید نشو ،اگه منفی هم بود دوماه دیگه دوباره بروببین من قصم طولانیهخیییلی رنج کشیدننهایت ب ...

توسل کردم به حضرت زهرا  دعا وقران  و دردودل با امام زمان

تمام اهل بیت هر روز جلو چشمم بودن

قرآن باز میکردم پر بود از آیه های نورانی و پرامید

دل بسته بودم که درست میشه

ولی خدا شاید منو دوست نداره

توسل کردم به حضرت زهرا دعا وقران و دردودل با امام زمانتمام اهل بیت هر روز جلو چشمم بودنقرآن باز می ...

این حرف رو نزن،وقتی از خدا خواستی بهترینش برات پیش میاد

دوست داری الان باردار بشی بعد مثل من تو ۵ ماهگی سقط کنی،یا نمی‌دونم مریض باشه

بهترینها برات اتفاق میفته به وقتش

اگه منفی نشدی به خدا اعتماد کن ،تو تلاشتو کردی،دعا هم کردی اما علتی داره ،حکمتی توشه

فقط دوباره تلاش کن

الانم دهانه رحمم یکم درد دارم مثل تیر کشیدن

فکرکنم غصه خوردم بدتر رحمم دچار التهاب شده

این حرف رو نزن،وقتی از خدا خواستی بهترینش برات پیش میاددوست داری الان باردار بشی بعد مثل من تو ۵ ماه ...

از شوهرم و اون همه پولی که خرج کرده خجالت میکشم

چشم سعی میکنم  عزیزم

از شوهرم و اون همه پولی که خرج کرده خجالت میکشمچشم سعی میکنم عزیزم

اصلا به این چیزا فکر نکن

زن و شوهری همینه دیگه

شما هم حتما چند برابر براش جبران میکنی تو زندگی 

چشمتون روشن به حرم مطهر امام حسین علیه السلام انشاالله 

اصلا به این چیزا فکر نکنزن و شوهری همینه دیگهشما هم حتما چند برابر براش جبران میکنی تو زندگی چشمتون ...

مرسی عزیزم

چشم حتما میخونم فعلا برم افطار درست کنم