2777
2789
عنوان

بتای منفی روز چهاردهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 83 پست

یه تجربه بهت بگم.من روز ۸ انتقال لکه بینی داشتم و حتی چند قطره خون دیدم.یه جوری ناامید شدم که خواستم داروهام رو قطع کنم.زنگ زدم دکترم گفت تا آزمایش دوم حتما"داروها رو ادامه بده.من حتی آزمایش اولم رو نداده بودم اما گفتم لکه پریود شدنه.با حرف دکتر منتظر موندم آزمایش اولم رو دادم بتام بالا بود،آزمایش دومم بتام دو برابر شده بود 

حال دلت رو میفهمم.انشالله خدا به حق این روزای عزیز دامن همه ی منتظرها رو شاد کنه.۶سال دنبال دکتر و د ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم منون از همدردیت

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تجربه بهت بگم.من روز ۸ انتقال لکه بینی داشتم و حتی چند قطره خون دیدم.یه جوری ناامید شدم که خواستم ...

خوشبحالت عزیزم بتا اولت مثبت شده

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یه تجربه بهت بگم.من روز ۸ انتقال لکه بینی داشتم و حتی چند قطره خون دیدم.یه جوری ناامید شدم که خواستم ...

خدا برات حفظشون کنه❤

سلام دوستان کسی هست انتقال جنین انجام داده باشه چه علائمی داره من یبوست گرفتم امروز هم درد خفیفی زیر ...

عوارض پروژسترون هست