2777
2789
عنوان

بتای منفی روز چهاردهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 83 پست
سلام عزیزم ازته دلم دعا کردم بارداربشی

سلام عزیزم  ممنونم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خدا منو دوست ندارهبرای خواهرت خوشحالم مبارکش باشه

دوست داره عزیزم خواهرم الان دخترش کلاس هشتمه

بسپارش به خدا خودش بهترین و برات میسوزه

بنات چند بود؟

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبخت روز سوم انتقالم زن داداشم (البته از انتقالم خبر نداشت)بهم گفت با داداشم مشکل دارن و تو خونه ...

تازه خورد کارای عیدم خودم انجام دادم

مثل گردگیری 

تمیز کردن گاز

شستن کتری

شستن لباسها

وایتکس زدن ظرفشویی

مرتب کردن کمدم

مرتب کردن چندتااز کابینتهام

خب معلوم که نمیشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

تازه خورد کارای عیدم خودم انجام دادممثل گردگیری تمیز کردن گازشستن کتریشستن لباسهاوایتکس زدن ظرفشوییم ...

من ینفر و می‌شناختیم بعد انتقال حتی ایستاده دستشویی می کرد خم نمیشد که فشار نیاد کلا دراز کش بود شما که میگید همه در جریان بودند باید مراعات می کردید حداقل یک هفته اینبار غذا از قبل درست کن با شوهرت حرف بزن دو هفته جورتو بکشه بعد اقدام کن برا آمپولم بگید بیان خونه بزنن یکم پول بیشتری بده

دوست داره عزیزم خواهرم الان دخترش کلاس هشتمهبسپارش به خدا خودش بهترین و برات میسوزهبنات چند بود؟

آخه با این لوله های چسبنده واین کیست های لعنتی آندومتریوز و این رحم کج  و این حال وروحیه خرابم  مگه فقط معجزه کنه خدا

البته سه بار قرآن رو باز کردم آیه اومده وما به آن درخت پاک (شجره طیبه)  هر زمان که بخواهیم میوه میدهیم و خدا اینگونه برای مردم مثال میزند شاید که متذکر شوند😭

اسی بعد من دوتا دختر بی دردسر راحت ب دنیا اوردم میزنن تو سرم چرا پسر نداری

ازبس بیشعورند

الهی دورت بگردم عزیزم نگران نباش ایشالله خدا زود بهت یه نینی میده اصلا شاید زود رفتی آزمایش تا چندروز دیگه نتیجه بگیری

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

تازه خورد کارای عیدم خودم انجام دادممثل گردگیری تمیز کردن گازشستن کتریشستن لباسهاوایتکس زدن ظرفشوییم ...

خب اشتباه کردی عزیزم، شما دارو مصرف کردی هزینه کردی، عیدم یه روز مثل بقیه روزا هیچ کار نمیکردی 

من ینفر و می‌شناختیم بعد انتقال حتی ایستاده دستشویی می کرد خم نمیشد که فشار نیاد کلا دراز کش بود شما ...

عزیزدلم انقدر خرج کردم که پول آمپول توش گم   کلی طلا فروختم

شوهرم میگفت بیا بریم بیرون به بهانه آمپول حال وهوات عوض بشه

ولی دوستِ  خوبم ببخشید انرژی های منفیمو به شما انتقال دادم

حلال کن

این داروهای Ivf رو اعصاب و روانم خیلی تاثیر بدی گذاشته

اصلا روحیم ضعیف وافسرده شدم

دیده بودم بعضی هارو میفرستن مشاوره اعصاب و روان درکشون نمیکردم  واقعا جریان ivf  به روحیه بعضی ها که مثل من مشکلات زیاد دارند نمیسازه 

خب اشتباه کردی عزیزم، شما دارو مصرف کردی هزینه کردی، عیدم یه روز مثل بقیه روزا هیچ کار نمیکردی

راست میگی ولی  خیلی رو مخم بود  وسواس نظم وتمیزی دارم

خاک توسرم

الهی دورت بگردم عزیزم نگران نباش ایشالله خدا زود بهت یه نینی میده اصلا شاید زود رفتی آزمایش تا چندرو ...

خدانکنه عزیزم انشاءالله

ممنون از انرژی مثبتت

راست میگی ولی خیلی رو مخم بود وسواس نظم وتمیزی دارمخاک توسرم

خدا نکنه این چه حرفیه پاشو قشنگ خونتون مرتب کن به خودت برس اگه قسمت به موندنشون بود هیچ چیز باعث نمیشد نمونه اینبار برنامه ریزی کن بعد اقدام کن روحیتم دست خودته پاشو دختر

راست میگی ولی خیلی رو مخم بود وسواس نظم وتمیزی دارمخاک توسرم

دور از جون...گلم پس فردا که بچه بیاد میخوای چکار کنی؟ هی میریزه و میپاشه همش دستت گیره نمیرسی انجام بدی و... اگه باز ای وی اف کردی هیییچ کاری نکن والا من چیزی که شنیدم میگن برا دسشویی فقط پاشی اونم بری فرنگی شما نشستی خونه تکونی کردی!