2777
2789

مثلا متین ستوده توی جوکر رو دیدین؟؟میخوام موهام همون‌طور زیر شال صاف واسته

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

کرم مو یا استیک مو بزن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهاتو بیرون نذار راحت ...

خوشم نمیاد اینطوری 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

کرم مو یا استیک مو بزن

اسم مارک میخوام

منم موهامو یه ماه پیش کوتاه کوتاه کردم و میدونم تا یکسال همین اوضاع رو دارم😭😭😭 اییییینقدر پشیمونم از کوتاه کردن موهام که حد نداره. شلخته و نامرتب شده جلوش هیچکاریش هم نمیشه کرد 

منم موهامو یه ماه پیش کوتاه کوتاه کردم و میدونم تا یکسال همین اوضاع رو دارم😭😭😭 اییییینقدر پشیمونم ...

سشوار هم بکشی نامرتبه؟

یا بااین کلیپس کوچکا ببند بالا حالت پف کرده دو تا تار از دو طرف دربیار،خیلی شیک میشه

از این استیک هایی که میزنن میتونی بزنی من خریدم یه بار زدم انگار موهام چرب بود 🤨🤨 خیلی بد جور بود البته باید زیاد بزنی بچسبه کف سر ولی من هنوز که هنوزه دلم نمیخواد بزنم یه جوریه حس میکنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سشوار هم بکشی نامرتبه؟یا بااین کلیپس کوچکا ببند بالا حالت پف کرده دو تا تار از دو طرف دربیار،خیلی شی ...

ببین خواهر کوتاه منظورم یک سانت از موی سربازا بلندتره😭😭😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جوگیر شدم تو اینستا دیدم چقدر به بعضیا میاد رفتم تر زدم تو موهام