2777
2789
عنوان

مردی که پول زیاد داره اما

310 بازدید | 21 پست

چندین ساله عیدی میداد و  روز تولدم رو کادو می‌گرفت با قیمت خوب امسال هیچی 

علتش چی می تونی باشه ؟ دلم گرفته 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر این مسأله جدا بشم مسخره است یا منطقی 

شش سال پیش بهش گفتم روز تولدم برام مهمه همیشه حواسش بود امسال دوباره مثل قبل دست خالی فقط گفت روزت مبارک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علتش شاید این باشه که قبلن می‌ترسید ناراحت بشی و الان شاید بیشتر دوست داره و صمیمی ترشده فک نمیکنه ...

بیشتر دوسم داره مطمئن هستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عجیبه آدم به خاطر کادو تولد از شوهرش جدا بشه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بیشتر دوسم داره مطمئن هستی؟

آخه همیشه مردایی که کادو میدن دلیل دوستیشون نیست گاهی از ترسه  و خیلی از زن و شوهرا رو دیدم رابطشون بد بوده ولی الکی بهم کادو میدن مهم اون دوس داشتن قلبیه و کارایی که تو زندگی برات انجام میده

خیلی عجیبه آدم به خاطر کادو تولد از شوهرش جدا بشه،

برام مهمه حس میکنم بهم بی احترامی شده یا اهمیت نداده بهم قبلاً باهم صحبت کردیم توجیه شده بود انتظار نداشتم ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خاطر این مسأله جدا بشم مسخره است یا منطقی شش سال پیش بهش گفتم روز تولدم برام مهمه همیشه حواسش بود ...

مسخره نیست عزیزم اما دلیلتون کافی نیست

این موصوع واستون مهمه

با آرامش بهشون بگید علت ناراحتیتون را و ازش علت را بپرسید و زمان واسه ی جبران بدید

آخه همیشه مردایی که کادو میدن دلیل دوستیشون نیست گاهی از ترسه و خیلی از زن و شوهرا رو دیدم رابطشون ...

اگه زنی قبلاً گفته باشه که براش مهمه این قضیه چی ؟ اگه بدونه ناراحت میشه چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مسخره نیست عزیزم اما دلیلتون کافی نیست این موصوع واستون مهمهبا آرامش بهشون بگید علت ناراحتیتون را و ...

وقتی بهش میگم سکوت می‌کنه و دیگه حرف نمیزنه الآنم لال شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40