2777
2789

باما هم قهر بود با باباشم قهر بود مادرشم فوت کرده مجبور شده رفته خونه دایی شاید انروز فردا بیارن ولی شوهرم قبول نمیکنه چون موقع قهرشون خواهرش خیلی فحش داد بهش بهش گف  تو دشمنمی برادرم نیستی الانم بخاطر این حرفش قبول نمیکنه   از اینطرفم پدرش میگه بچه رو بده به باباش بیاد خونه من ک بچه رو هم شوهرش دیگه نمیخواد نمیدونم چجوری شوهرم رو راضی کنم دلم سوخت واسه خواهرشوهرم

ت دخالت نکن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل بقیه کاربرها که تا اینجا گفتن دخالت نکن همین عقیده رو دارم ،الان شرایطش ناراحت کننده و دل آدم میسوزه ولی واقعیت به همچین آدمهایی نمیتونم اعتماد کنم و خودمو به دردسر بندازم ،پدرش باید حمایت کنه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بهتره با پدر همسرتون صحبت کنین به هرحال اون پدرشه و باید تو این موقعیت هوای بچشو داشته باشه اون طفل معصوم نوه اش میشه دیگه حالا شاید شرایطشون درست شد برگشت یا شاید بعد یه مدت مستقل شد خودش

ذات یه عده از خانما رو اینجا دقیقا میتونی ببینی، فقط و فقط به فکر آسایش و راحتی خودشون هستن. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود