2777
2789
عنوان

روزای آخره بارداری

168 بازدید | 11 پست

روزای آخره بارداری داره میگزره شبا دل درد پریودی دارم هفته ۳۵ هستم البته دوقلو دکترگفت دهم نوبته دکترمه خداروشکرسونو دوهفته پیشم همه چی عالی بود فقط خوابم نمی‌بره و جدیدا این درده اضافه شده چقدردوس دارم زود تموم شه و بخوابم یه خوابه راحت البته سزارینم باز کلی درد دارم.....

آخی عزیزم 

برات حمد میخونم دردت آروم بگیره

امیدوارم صحیح سالم نی نیاتو بغل بگیری 

اسماشونو چی میذاری؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
آخی عزیزم برات حمد میخونم دردت آروم بگیرهامیدوارم صحیح سالم نی نیاتو بغل بگیری اسماشونو چی میذاری؟

مرسی عزیزم التماس دعا بچه هارو باید بدم برن رحم جایگزینم البته با تخمک اهدایی خودم اسمشونم علی و فاطمه انتخاب شده خدا سرنوشته قشنگی واسشون بنویسه منم اون دنیا خدا بهم نظری کنه بهم پاداشی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم التماس دعا بچه هارو باید بدم برن رحم جایگزینم البته با تخمک اهدایی خودم اسمشونم علی و فاط ...

اخییی دورت بگردم 

سختت نیست؟؟ 

امیدوارم زودتر فارغ شی عزیزم 😘 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخییی دورت بگردم سختت نیست؟؟ امیدوارم زودتر فارغ شی عزیزم 😘

چون اون آقارو نمیشناسم نه اما چون مادره ژنتیکی منم و ۹ماه بهشون عادت کردم یجورایی دلم میگیره از خدا میخوام بهترین سرنوشتوواسشون رقم بزنه هرکارکنم بازم مادرشون منم ولی چه میشه کرد شایداون دنیا دیدمشون فدات عزیزم😘❤

به حق این شب و روزای عزیز خدا بهت صالح ترین فرزندوبده عزیزم توکل به خودش کن به وقتش میده

خدا از زبونت بشنوه  عزیزم ان شاءالله بچه هات و سالم بدنیابیاری  عزیزم و  درراه امام زمانمون  بزرگشون کنی

اللهم عجل لولیک الفرج

ميخواستم بنويسم به دنيا كه بيان ديگه خواب تعطيله كه ديدم قراره برن ني ني ها ان شاءالله به سلامتي فارغ شي راحت شي منم باردارم و از الان استرس زايمان طبيعي و بيخوابي بعدش رو دارم انتخابم طبيعيه ولي وحشتم دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميخواستم بنويسم به دنيا كه بيان ديگه خواب تعطيله كه ديدم قراره برن ني ني ها ان شاءالله به سلامتي فار ...

فدات عزیزم کاش زمان برمیگشت من طبیعی بودم بعدزایمان هیچ دردی نداری بدترین اشتباهه من سزارین دخترم بود یروز به حرفم میرسی

فدات عزیزم کاش زمان برمیگشت من طبیعی بودم بعدزایمان هیچ دردی نداری بدترین اشتباهه من سزارین دخترم بو ...

من انتخابم طبيعيه از سزارين ميترسم خواهر سز شد اينقدر بعدش اذيت بود كه نگم من هيچوقت سمت سزارين نميرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40