2777
2789

شوهرم پسر اوله خانوادس پدرشوهرمم چندسالی میشه فوت کرده،یه برادر کوچیکتر از خودش هم داره که چندسالی میشه ازدواج کردن

من دوتا پسر دارم جاریم دختر،بچه های من یکسالی بزرگترن،کلا همیشه مادرشوهرم از شوهرم توقع داره از هرلحاظ انگار شوهرمنا به جای شوهرش میبینه تا پسرش،هیچوقتم من و شوهرم عزیز نیستیم سوگلیش برادرشوهرم وجاریم و دخترشن خیلی بینمون فرق گذاشته میشه از هرلحاظی بچه اونا خیلی خیلی بیشتر میخادش بیشتر توجه میکنه بهش،هدیه هاش سنگین تر از بچه های منه

شوهرمم خیلی بیشتر از زن وبچه ش برادرش براش مهمه اونا برعکس انگار ما رو نمیبینن هرکاری میکنن هرجا میرن فقط مادرشوهرم میبرن مهمونی دعوت میکنن مادرشوهرم هست اما به مانمیگن کلا ما دوبار خونشون دعوت شدیم،اما ما هرکاری بخایم بکنیم باید به اونا بگیم

چندوقت پیش جاریم مهمون داشت مادرشوهرم و چندتا فامیلا شوهرم بودن اما اصلا به ما نگفتن،الان من عیده میخام مادرشوهرم دعوت بگیرم‌شوهرم قهر کرده میگه الا بلا باید داداشم و زنش باشن اگه نه نمیزارم مامانمم بیادش خونمون منم کلا قید مهمونی دادن رو زدم

برای دخترش هم مرتب باید هدیه بخریم،سفر بریم سوغات سفر براش بگیریم،عیدی،هدیه روز دختر اینا بگیریم اما درصورتیکه اونا اصلا بچه های من براشون مهم نیستن هیچوقت ارزش نذاشتن به بچه های من

مگه میشه یه نفر اینقدر به برادرش اهمیت بده حتی دل زنش بشکنه؟کلی هم خرجشون کرده تا الان خرج عروسیشون،خرید طلا وماشین همه به عهده شوهرم بوده چون مادرشوهرم معتقده چون پسر اولی باید جا بابات براش پر کنی اما اخه چرا تهش احترام نداریم هیچوقت؟چرا ارامش و اسایش من و بچه هام فدای یه زندگی دیگه ای شده؟

خیلی دلم گرفته خیلی شکستم خستم 

شماجای من بودید چیکار میکردید؟

الانم با دوتا بچه گفته برو خونه بابات چون داداشم دعوت نکردی خونمون

منم اومدم قهر 

از همون روش مادرشوهرت باید از اول استفاده میکردی ، اون بهش بزرگی و احترام داده و هرچی خواستی عملی کرده شما خواستی منطقی بگی ، مردها اصلا منطق از زنقبول نمیکنن، فقط زبون چرب و اقتدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرمنی تو

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من بودم طلاق می‌گرفتم با احترام زندگی ک من و بچم اولویت نباشیم میخوام سگم براش نرینه😑

زندگیم جهنمه هرروز خدا من قهرم خونه بابام بخاطر خانوادش،درسته وضع مالیش خوبه همه چی برام فراهمه اما ذره ای ارامش نداشتم 

خیلی به طلاق فکر میکنم اما با دوتا بچه نمیدونم چه سرنوشتی در انتظارمه

برام دعا کنید لطفا😢😢

شوهرت خیلی نادونه...باهرکس عین خودش باید رفتار کرد.کارت درست بوده دعوتشون نکردی گوه شونو بخورن...پدر منم ۳۰ سال خدمت مادر و خانواده شو کرد همه چیز یک طرفه بود...هنوزم همونه اما ما دیگه باج نمیدیم...

زندگیم جهنمه هرروز خدا من قهرم خونه بابام بخاطر خانوادش،درسته وضع مالیش خوبه همه چی برام فراهمه اما ...

بچه هاش بهش پس بده برو به زندگی خودت برس پا سوز نشو کیف دنیا رو کن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

منم دقیقاسراین شرایط دعواکردم باشوهرم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

شوهرت خیلی نادونه...باهرکس عین خودش باید رفتار کرد.کارت درست بوده دعوتشون نکردی گوه شونو بخورن...پدر ...

خیلی خیلی احمقه اصلا حرف حالیش نیس

بهش میگم باهرکسی عین خودش رفتار میکنم دعوت نگرفته منم دعوت نمیکنم میگه حق نداری باید دعوتشون کنی داداشمه جاش رو سرمه😢😢تو میخایی روابط خانواده ما رو از هم بپاشونی🫣🫣 

اگه شوهرت اعتیاد نداره و خونه زندگیت ب راهه مدارا کن تا بچه هات بزرگ شن.بچه ها۱۷ ۱۸ سالشون بشه مث کوه پشتتن....خودتو آواره نکن.من شوهرم اعتیاد داره بایه بچه ۲ساله دوهفتس اومدم خونه بابام...دلهره آینده رو دارم اما برگشتم ب اون زندگی بدتره

اگه شوهرت اعتیاد نداره و خونه زندگیت ب راهه مدارا کن تا بچه هات بزرگ شن.بچه ها۱۷ ۱۸ سالشون بشه مث کو ...

نه همه چی برام فراهمه وضع مالیش اوکیه اعتیاد اینام نداره خداراشکر

اما من هیچ ارامشی نداشتم تا الان از زمانیکه جاریم اومده جلو چشم من فرق میزارن بینمون تو همه چیز 

من هیچی کم ندارم چه تو ظاهر چه هیکل چه خانواده اما عین یه آشغال باهام رفتار کرده مادرشوهر بیشعورم

شوهرمم بدتر

ایشالله خدا بهترین ها جلو راهت بزاره عزیزم خیلی سخته با بچه بخایی جدا شی خیلی سخته