2777
2789

بد هست تپش قلب میاره و استرس 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کافئین اعتیاد آوره @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

قرص کافئین اعتیاد آوره @dana

کافئین یک ماده محرک است که به طور طبیعی در برخی گیاهان مانند قهوه، چای و کاکائو یافت می‌شود و به صورت مصنوعی نیز در برخی نوشیدنی‌ها و داروها استفاده می‌شود. مصرف منظم و زیاد کافئین می‌تواند منجر به وابستگی فیزیکی شود، اگرچه این وابستگی معمولاً خفیف‌تر از وابستگی به مواد دیگر مانند نیکوتین یا الکل است. **علائم وابستگی به کافئین ممکن است شامل موارد زیر باشد:** - سردرد - خستگی - تحریک‌پذیری - مشکل در تمرکز - تغییرات خلق و خو **برای کاهش وابستگی به کافئین، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:** 1. **کاهش تدریجی مصرف:** به جای قطع ناگهانی، مصرف کافئین را به آرامی کاهش دهید. 2. **جایگزینی:** نوشیدنی‌های بدون کافئین مانند چای گیاهی یا آب را جایگزین کنید. 3. **توجه به خواب:** اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی می‌خوابید تا نیاز به کافئین برای بیدار ماندن کاهش یابد. 4. **فعالیت بدنی:** ورزش منظم می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش نیاز به کافئین کمک کند. اگر احساس می‌کنید که وابستگی به کافئین بر زندگی روزمره شما تأثیر منفی گذاشته است، بهتر است با یک متخصص سلامت مشورت کنید تا راهنمایی‌های مناسب دریافت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

من یه بار سهوا دو تا ۲۰۰خوردم به فاصله دو ساعت. دو روزه حالت تهوع دارم یکم.

خب باید روزی یکی مصرف بشه ولی نکنی بهتره، من میخوردم و دچار خنده های هیستریک ناخودآگاه شده بودم