2777
2789
عنوان

هر کسی تونست امشب دختر منو دعا کنه و براش یه صلوات بفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 33 پست
دکتر میگه خیلی این عدد برا سنش زیاده 😭

چرت گفته دکترشو عوض کن دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان بود گفت تا وقتی صورتشه مهم نیست عدد ۱۰ برای نوزاد زیر ده روز خطرناکه ازش ازمایش گرفت گفت آزمایشات خوبه فقط باید صبر کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای بچه بالای یکماه ۱۰ زیاد نیست ببین یا مال شیر مادر یا گروه خونی به خدا پسر من تا ۳ ماه زرد بو ...

گروه خونی منو دخترم یکی هست دکتر گفت ۴۸ ساعت شیر دهی و قطع کن بعد ۴۸ ساعت بهش شیر بده که منم همین کارو کردم 

خب از کجا بفهمم زیاد نشده اگه آزمایش ندم؟

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
چرت گفته دکترشو عوض کن دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان بود گفت تا وقتی صورتشه مهم نیست عدد ۱۰ برای نوزا ...

آزمایشات زردی طولانی مدت رو داد خدا رو شکر مشکلی نداشت نه تیرویید نه آنزیم کبدی نه عفونت ادراری نه باقالایی هیچ مشکلی نداشت سه روز بستری شد سه روز هم دستگاه گرفتیم ، ۵ روز فنوباربیتال خورد ، الآنم داره بیلی ناستر میخوره 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ده هم اصلا بالا نیست

چی بگم والا اما صورتش هم واقعا زرده

گروه خونی منو دخترم یکی هست دکتر گفت ۴۸ ساعت شیر دهی و قطع کن بعد ۴۸ ساعت بهش شیر بده که منم همین کا ...

ببین زردی وقتی عددش میره بالا میاد روی گردن بعد سینه و شکم و همینجور تا پایین خب بچه شما سرشه فقط نمیگم حرف منو انجام بده  عزیزم میگم  من جای شما باشم میبرم یه دکتر دیگه هم ببینه خیالت راحتره دکتر به من گفت فقط تند تند شیرش بده جاشو گرم نکن اصلا نگفت شیرشو قطع کن 

نگران نباش دوتاازبچهای منم زردی داشتن دخترم روهیجده بودبیمارستان بستریش کردن گذاشتنش زیر مهتابی ابیه ...

دختر منم سه روز بستری شد از ۱۸ اومد ۸ مرخص شد دو روز بعد شد ۹/۵ یک هفته بعد شد ۱۰ 

آزمایشات زردی طولانی مدت رو داد خدا رو شکر مشکلی نداشت نه تیرویید نه آنزیم کبدی نه عفونت ادراری نه ب ...

خب خدا رو شکر که ازمایشاش خوب بوده دکتر پسر من میگفت زردیهای طولانی وقتی بچه مشکلی نداره اصلا دارو نمیخواد من حتی یه بارم دارو ندادم ولی از استرس پیر شدم تا خوب شد 

ببین زردی وقتی عددش میره بالا میاد روی گردن بعد سینه و شکم و همینجور تا پایین خب بچه شما سرشه فقط نم ...

پیش سه تا دکتر بردم میگن چون روند افزایشی داره نباید رهاش کنی ممکنه یهو زیاد بشه 

شما در نهایت چیکار کردی زردیش رفت؟ صورت و چشمش واقعا زرد بود ؟ بعد رنگ صورتش کی درست شد

خب خدا رو شکر که ازمایشاش خوب بوده دکتر پسر من میگفت زردیهای طولانی وقتی بچه مشکلی نداره اصلا دارو ن ...

دقیقا این یک ماه اندازه صد سال پیر شدم و گریه کردم بعد ۶ سال خدا این دخترو به ما داد بعد از ۴ تا سقط و کلی سختی

پیش سه تا دکتر بردم میگن چون روند افزایشی داره نباید رهاش کنی ممکنه یهو زیاد بشه شما در نهایت چیکار ...

تا اخر سه ماهگی خودش خوب شد اره چشماش و صورتش کامل زرد بود گاهی تا سینش میومد ولی صورتش همیشه بود ختنه هم کردیم فایدن نداشت سه ماهگیش که تموم شد زردیشم خوب شد 

تا اخر سه ماهگی خودش خوب شد اره چشماش و صورتش کامل زرد بود گاهی تا سینش میومد ولی صورتش همیشه بود خت ...

هیچ کاری هم نکردین؟ هر کسی میبینتش میگه زرده 

الهی خدا براتون نگهش داره چشم بد ازش دور باشه

دقیقا این یک ماه اندازه صد سال پیر شدم و گریه کردم بعد ۶ سال خدا این دخترو به ما داد بعد از ۴ تا سقط ...

انشالله خدا نگهدارش باشه والا من تجربه خودمو گفتم نگران نباش خوب میشه 

انشالله خدا نگهدارش باشه والا من تجربه خودمو گفتم نگران نباش خوب میشه

مرسی عزیزم انشالله 

خدا عزیزای شما رو هم برات نگه داره تنشون سالم باشه دلم خیلی گرم شد با حرفات خدا دلتو گرم کنه