2777
2789

هم سلیقه ایه هم بستگی به لباس و چهره داره اما من برات چندتا مدل میفرستم ببین😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای من عااشقه تاجم بودم به نظرم واقعا جلوه میده

من تاج گرد و ملکه ای دوس داشتم از اینایی کا روی سر کاااامله و گرده

به نظر من تاج باید قشنگ تو چشم باشه اما خیلی بلللند نباشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااای من عااشقه تاجم بودم به نظرم واقعا جلوه میده من تاج گرد و ملکه ای دوس داشتم از اینایی کا روی س ...

اره منم اینجوری دوس 😍😍

وااای من عااشقه تاجم بودم به نظرم واقعا جلوه میده من تاج گرد و ملکه ای دوس داشتم از اینایی کا روی س ...

منم از اونا دوست دارم

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.

تاج عروسی من تمام گرد بود و اینجوری بود. سال 94. از بی دوست داشتم عروس که شدم یه تاج شاهانه بذارم و آخرپ گذاشتم😜😜😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تازه به نظر من بگو موهاتو توی تاج جمع نکنه موهاتو پشت سر یا یکم پایین جمع کنه این تاجو بالای سرت که خالیه بزار عین ملکه ها میشی من که خیلی راضی بودم از این مدل

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود