2777
2789

هنوز مجردم.پریودم تقریبا منظمه ولی حجمش کم شده همه علائمشو دارم جوش منافذ باز چاقی شکم کسلی و بیحالی شدید پی ام اس شدید موی زائد خیلی زیاد همه بدنم بین سینه دور سینه روی گردن.بنظرتون دکتر برم درمان میشم؟؟؟

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

@dana درمان تنبلی تخمدان

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

@dana درمان تنبلی تخمدان

تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یک اختلال هورمونی شایع در زنان است که می‌تواند باعث علائمی مانند قاعدگی‌های نامنظم، افزایش موهای زائد، آکنه و افزایش وزن شود. مدیریت این شرایط معمولاً شامل تغییرات سبک زندگی و در برخی موارد درمان‌های پزشکی است. در ادامه به برخی از راهکارهای کلی اشاره می‌شود: ### ۱. **تغییرات سبک زندگی** - **تغذیه سالم**: رژیم غذایی متعادل و کم‌چرب با تمرکز بر مصرف میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های کم‌چرب می‌تواند به کنترل وزن و بهبود علائم کمک کند. - **ورزش منظم**: فعالیت بدنی منظم مانند پیاده‌روی، یوگا یا ورزش‌های هوازی می‌تواند به کاهش وزن، بهبود حساسیت به انسولین و تنظیم هورمون‌ها کمک کند. - **کنترل وزن**: کاهش وزن در صورت داشتن اضافه وزن می‌تواند به بهبود علائم و تنظیم قاعدگی کمک کند. ### ۲. **مدیریت استرس** - استرس می‌تواند بر تعادل هورمونی تأثیر بگذارد. تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن، تنفس عمیق و یوگا می‌توانند مفید باشند. ### ۳. **درمان‌های پزشکی** - **تنظیم قاعدگی**: در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهایی برای تنظیم قاعدگی تجویز کند. - **کنترل علائم**: برای کنترل علائمی مانند آکنه یا افزایش موهای زائد، ممکن است داروهای خاصی توصیه شود. - **بهبود حساسیت به انسولین**: در برخی زنان، داروهایی برای بهبود حساسیت به انسولین ممکن است تجویز شود. ### ۴. **پیگیری منظم** - مراجعه منظم به پزشک برای بررسی وضعیت و تنظیم درمان در صورت لزوم بسیار مهم است. ### نکته مهم: درمان تنبلی تخمدان باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود. هر فرد ممکن است نیاز به رویکرد درمانی متفاوتی داشته باشد، بنابراین مشورت با پزشک برای دریافت برنامه درمانی مناسب ضروری است. اگر علائمی مانند قاعدگی‌های نامنظم، افزایش وزن ناگهانی یا سایر نگرانی‌ها دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا بررسی‌های لازم انجام شود.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.