2777
2789
عنوان

الان مسافرت رفتن چه لذتی داره اخه

193 بازدید | 7 پست

من عصری حوصلم سر رفته بود رفتم یه دور تو شهرمون بزنم همش تو ترافیک بودم طرف آثار باستانی که از ترافیک قفل بود من دور زدم برگشتم چه لذتی داره الان مسافرت رفتن بعد نمیتونید یه عکس درست هم بگیرید از جمعیت و شلوغی

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترافیک و شلوغی جاده و تصادفات و آمار فوتی ها رو که دیگه هیچ...منم هیچ دوست ندارم تو ایام عید برم سفر

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من ۲۴ رفتم ۱ برگشتم خلوت بود راه

ولی ۱ خیلی دستشویی های توی راه شلوغ شده بود خوب برگشتیم

باید بدونی کی بری

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من ۲۴ رفتم ۱ برگشتم خلوت بود راهولی ۱ خیلی دستشویی های توی راه شلوغ شده بود خوب برگشتیمباید بدونی کی ...

اره خوب موقع رفتین الان تمام پارکینگ ها ظرفیتها پر و هیچ جای پارک هم نبود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.