2777
2789
عنوان

میخام ناخونامو لاک بزنم

165 بازدید | 21 پست

من خودم ناخونام خودشون بلند و کشیده هستن، فقط میخام لاک طرحدار بزنم روشون، اسمش چی میشه؟ مانیکور 😂یا فقط همون لاک، بعد نمیدونین قیمتش چن میشه بخام برم آرایشگاه 

اگ بلند کشیدست ی لاک ژل کافیه یا لمینت  حدود ۲۰۰ اینا میشه شایدم کمتر

کاشت انجام نده حیفه ناخناته

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلیش

نکن ناخنت رو حتی از کاشت هم بیشتر میتراشن و آسیب میبینه. لاک ساده بزن و خودت روش طرح بنداز

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ژلیشنکن ناخنت رو حتی از کاشت هم بیشتر میتراشن و آسیب میبینه. لاک ساده بزن و خودت روش طرح بنداز

خب نمیتونم اون طرحی ک خودم میخام بندازم روش سخته طرحش ، لاک ساده هم میزنم نصفش اینور اونور دستم مالیده میشه و یکنواخت نیس 

مانیکور برای تمیز کردن ناخن و سوهان کشی‌ه اون چیزی که شما میگی لاک ژل بیس ناخنه 

معمولا ۲۵۰ میگیرن باز بستگی داره هر جا قیمتا مختلفه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

مانیکور برای تمیز کردن ناخن و سوهان کشی‌ه اون چیزی که شما میگی لاک ژل بیس ناخنه معمولا ۲۵۰ میگیرن با ...

خودم همیشه ناخونام رو سوهان میکشم فقط مشکلم طرح لاک هست، ممنونم