2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😔😔

170 بازدید | 18 پست

داشتم با جاریم ظرف میشستم گفت چرا شما نیومدین فلان روز خونمون افطاری من به مامان جون گفته بودم بهتون بگن 

من تو عقدم یک ساله 

شوهرم با مادر و پدرش رفته مهمونی خونه برادرش به منم نه تنها چیزی نگفته ازش هم شاید پنج بار پرسیدم که رفتی گفته نه من نرفتم منم همون جا بهش گفتم صاحب خونه گفته رفتی و دیگه هم حرف نزدم بعدم دیگه جایی هم بگه باهاش نمی‌رم شما جای من بودید چقدر ناراحت میشدید؟

وای خیلی کارش بد بود 

من جات بودم پیرن عثمان میکردم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرع منم کردم به پدرم گفتم

خب دلیلش چی بود برا این کارش؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
نمی‌دونم الان دو روزه نه من پیام دادم نه اون

عذر خواهی هم‌ نکرده؟؟

چند سالشه؟

نه میگم انکار می‌کنه چه عذرخواهی میخواد بکنه۲۹ سال خبر مرگش

چقد بچه ننس 

هنوز گردن نمیگیره 

خوب کردی به پدرت گفتی

آره دیگه به کل خانوادم گفتم منم قرار شد پیامی چیزی داد جواب ندم پدرم بره با خانوادش صحبت کنه

خداروشکر خانوادتت پشتتن