2777
2789
عنوان

این روزا خیلی حسودی میکنم

201 بازدید | 16 پست

الان توی توییتر متوجه شدم چند تا از رتبه برتر های تجربی آمریکا مچ شدن. واقعا نوش جون شوند چون حقشونه .این همه درس خواندن تلاش کردن .

اما  الان که به زندگی خودم نگاه میکنم اصن هیچ دستاوردی نداشتم همش پسرفت . هرکاری هم می‌خوام شروع کنم شرایطش نیست🥲

آمریکا رفتن از ایران ۱۰ خان رستم میخواد

مخصوصا الان که تقریبا غیرممکنه

کساییم هستن همه چیزشون بعد سالها جور میشه یهو یه اتفاق کوچیکی میفته همش پررر میشه 🤦🏻‍♀️

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمریکا رفتن از ایران ۱۰ خان رستم میخوادمخصوصا الان که تقریبا غیرممکنهکساییم هستن همه چیزشون بعد ساله ...

ببین برای رشته پزشکی خیلی سخت تره چون مثل مهندسی ها نیست پذیرش

آزمون USMLE یکی از سخت ترین آزمون های جهانه سه مرحله داره قبولیش کار هرکسی نیست 

اگه دقت کنی همشون تک رقمی ایران بودن، اونی که پزشکی دارغوز آباد با رتبه ۵۰۰۰ میخونه نمیتونه قبول شه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

ببین برای رشته پزشکی خیلی سخت تره چون مثل مهندسی ها نیست پذیرش

ببین الان یه اتفاقایی افتاده که قدیم یک در هزار میتونستن تحصیلی برن آمریکا الان شاید ویزا بدن ولی یهو یه چیزی میگن میگن نمیتونی بری تازه اونم شاید بدن اگرممم بتونی بری بازم احتمالش کمه بتونی بعد تحصیلت اقامت بگیری

ترامپ ایرانو تو لیست قرمز گذاشته یعنی به هیچ عنوان کسی نره بیاد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

برا پزشکی خیلی سخته، مرحبا 

من هرروز به سان فرانسیسکو فکر میکنم 

نیویورک

فرودگاه جان اف کندی 

مرکز فضایی جان اف کندی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

آزمون USMLE یکی از سخت ترین آزمون های جهانه سه مرحله داره قبولیش کار هرکسی نیست اگه دقت کنی همشون تک ...

ببین بخش زیادیشم طبق چیزایی که از خود پزشک ها فهمیدم پول هست. کسایی هم که قبول   شدن هم رتبه برتر  بودن کو هم آموزششون تو بهترین دانشگاه های کشور بوده وهم خب خانواده اشون خیلی ساپورتشون کرده.

تخصص های خوب هم مال بقیه کشورها بوده‌

برا پزشکی خیلی سخته، مرحبا من هرروز به سان فرانسیسکو فکر میکنم نیویورکفرودگاه جان اف کندی مرکز فضایی ...

چون خود آمریکا  از نظر بهداشت واموزش پزشکی حرف اول رو میزنه

برا پزشکی خیلی سخته، مرحبا من هرروز به سان فرانسیسکو فکر میکنم نیویورکفرودگاه جان اف کندی مرکز فضایی ...

هیچوقت نمیتونم برم

تنها جایی که الان احتمالشو میدم مسکوعه 

نتونستن فارغ از تلاش منه، کلا نمیشه بخاطر شرایطی 

فقط نگاه میکنم و هعی دنیا 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یکی از دوستان المپیادی فیزیک، طلا داشت

بعد مهندسی کامپیوتر شریف خوند و ۲۴ سالگی بورسیه شد و رفت 

حالا من کجا و اون کجا 

چی میگی هفت خان رستم😂همه ی کشور ها همینه

این از ۷ خان رستم اونور تره 😐

نخیر به جز چندتا کشور بدبخت بقیه کشورا اینجوری نیستن 😐

ببین بخش زیادیشم طبق چیزایی که از خود پزشک ها فهمیدم پول هست. کسایی هم که قبول شدن هم رتبه برتر ب ...

سارا همتی رتبه یک ۹۴ همیشه تمام درس هاشو توی قلمچی صددرصد میزد هیچ وقت هیچ کدوم درساشو حتی ۹۰ درصد هم نزد همیشه ۱۰۰ بود 

حالا قبول دارم خانواده هم مهمه اما هوش هم مهمه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️