بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین برای رشته پزشکی خیلی سخت تره چون مثل مهندسی ها نیست پذیرش
ببین الان یه اتفاقایی افتاده که قدیم یک در هزار میتونستن تحصیلی برن آمریکا الان شاید ویزا بدن ولی یهو یه چیزی میگن میگن نمیتونی بری تازه اونم شاید بدن اگرممم بتونی بری بازم احتمالش کمه بتونی بعد تحصیلت اقامت بگیری
ترامپ ایرانو تو لیست قرمز گذاشته یعنی به هیچ عنوان کسی نره بیاد
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
آزمون USMLE یکی از سخت ترین آزمون های جهانه سه مرحله داره قبولیش کار هرکسی نیست اگه دقت کنی همشون تک ...
ببین بخش زیادیشم طبق چیزایی که از خود پزشک ها فهمیدم پول هست. کسایی هم که قبول شدن هم رتبه برتر بودن کو هم آموزششون تو بهترین دانشگاه های کشور بوده وهم خب خانواده اشون خیلی ساپورتشون کرده.
برا پزشکی خیلی سخته، مرحبا من هرروز به سان فرانسیسکو فکر میکنم نیویورکفرودگاه جان اف کندی مرکز فضایی ...
هیچوقت نمیتونم برم
تنها جایی که الان احتمالشو میدم مسکوعه
نتونستن فارغ از تلاش منه، کلا نمیشه بخاطر شرایطی
فقط نگاه میکنم و هعی دنیا
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
بعد مهندسی کامپیوتر شریف خوند و ۲۴ سالگی بورسیه شد و رفت
حالا من کجا و اون کجا