2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آخرین شبه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خواهش میکنم ازتون امشب که شب قدر هست دعا کنین من زودتر از پدر و مادرم بمیرم خواهش میکنم😭😭دعا کنین تا وقتی زنده ام سایشون بالاسرم باشه🫠میگن موقع قرآن بر سر گرفتن اسم ۴۰ تا مسلمان رو بیاری دعای خودت مستجاب میشه،میشه یکیش من باشم(اینجا نمیتونم اسم بگم اگه واستون مشکل نداره درخواست بدین لطفا اونجا بگم) شما نیتم رو بگین لطفا🥺لطفا الان یه صلوات بفرستین واسه حاجتم🙏🌺🌺زنده باشید🍀☘️

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

دوستان من لکه بینی شدم الان ، از تموم شدن پریودم یک هفته گذشته ، حالا برای نماز روزه موندم حکمش چیه خواهش میکنم یکی جواب بده تایپیک زدم کسی نیومد ، امشب بعد از افطار لک دیدم 

خواهش میکنم ازتون امشب که شب قدر هست دعا کنین من زودتر از پدر و مادرم بمیرم خواهش میکنم😭😭دعا کنین ...

خوش به حالت 

کاش اونا هم بودن و من همچین آرزویی میکردم 🥲

کاش با تمام بدی هاشون در کنار هم میموندن و من تا آخر عمر غلامیشونو میکردم 

خوشا به حالت کاش به جای تو بودم

خوش به حالت کاش اونا هم بودن و من همچین آرزویی میکردم 🥲کاش با تمام بدی هاشون در کنار هم میموندن و م ...

روحشون شاد🙏التماس دعا عزیزم

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)