2777
2789

سلام دوستان من امروزروزدهم عمل بینیمه وصبح رفتم براکشیدن بخیه وبرداشتن گچ دکترتاگچ بینیموبرداشت برام کورتون تزریق کردباوجوداینکه بینیه من نسبتا ورم آنچنانی نداشت وازنظرخودم خیلی زودبودبراتزریق کورتون

ازدکترکه پرسیدم گفت برانوددرصداززیباجوهامون بلافاصله تزریق میکنیم😐. کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راضی ای از فرم بینیت؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

کورتون و شنیدم تا ۲ ماه یا ۳ماه بعد بهتره تزریق‌ بشه ولی حداقلشو دقیق نمیدونم از چه زمانیه

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

تازه گچوبرداشتم بدک نبودالبته هنوززوده برااظهارنظر

دکترت کی بود 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

آره دقیقا خودمم همینؤشنیدم نمیدونم چرابرامن زدبه این زودی

شاید مشکلی نداشته که زودترم تزریق بشه، حالا انشالله ورمت که کامل از بین رفت بینیت همونی شده باشه که میخواستی زیاد نگران نباش دکترت حتما یچیزی میدونسته

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

عزیزم شما ک کورتون زدید مشکلی پیش نیومده برا بینیت؟ من6 ماهه عمل کردم ورم دارم گفته بیا برات کورتون ...

عزیزم من دوهفته پیش زدم

فعلا که خداروشکرمشکلی پیش نیمده اتفاقا باعث شده که بینیم دیگه ورم نکنه