2777
2789

قرار شد طلاهامو بدم ماشینو عوض کنیم اول گفتم همشو نمیدم مال مجردیمه همینو فقط دارم انقد هی گفت بد گفت به نام خودت میشه فلانه تا اخر دادم ۲۰۰تومن اون گذاشت ۳۵۰من طلاهاییم نبود که خودش خریده فقط ۱۰۰تومنش و اون خریده بود بد گفت بزار به اسم من باشه تحفیف بیمه نره قول میدم وام بگیرم بعد عید یه پراید برات بخرم بقران توفکرشم بگیرم خب من نمیخام‌چرا نقدو‌ول کنم نسیه بگیرم چکار کنم راضی بشه بعد ۱۳نوبت تعویض پلاکه واقعا حقمه وقتی همه طلاهامو‌وقتی لازم داشت دادم هیچ هدیه ای نگرفتم تاحالا ماشین به اسمم باشه حداقل وقتی قولشم داده هی یادش میوفتم گریم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

زندگیه مشترک یعنی همه چی باهم من و تو نداریم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منم کلی طلا فروختم یه پراید هم داشتیم به نام من بود ماشین ثبت نامی به اسم شوهرم گرفتیم ولی من اصلا برام مهم نیست که به نام من باشه یا اون اگه طلاهام الان نگه داشته بودم دوبرابر شده بود 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
فقط میتونم بهتون بگم که به شدتت ضرر کردین طلا فروختین ماشین خریدین

به نظر من ضرر یعنی از دست بدی ولی ایشون ماشین خریده که راحت باشه منم کلی طلا فروختم تقریبا دوماه پیش الان اگه بود دوبرابر شده بود ولی منم ماشین صفر خریدم 

دیگه فروختن تموم شده بگو مبارکه

بله مبارک  انشالله بهترشو بخرن 

من خواستم بگم نباید از طلا هات میگذشتی  تو این اوضاع وگرنه مردا که همه پرو تشریف دارن😖 آخرش  یه جایی یه کارایی میکنن حرص درار باز خوبه به نام خودش میکنه مال من زد به نام باباش 🥹🥲

ماشینم خیلی داغون بود نمیشد باهاش یه دور زد همش یه جاش در میرفت

مبارکت باشه به دلخوش استفاده کنید