2777
2789
عنوان

ناراحتم شوهرم گولم زد ماشینو نمیزنه به اسمم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من ضرر یعنی از دست بدی ولی ایشون ماشین خریده که راحت باشه منم کلی طلا فروختم تقریبا دوماه پیش ...

بله  ولی مثلا  رشد ماشین اونقدر نیست ولی طلا افزایش داره و شاید تو سال جدید با نصف اون طلا می تونستن ماشین بخرن باتوجه به این که گفتن همسرشونم یکم پول داشتن می‌شد ماشین ارزون تر خرید و بعد عید بهترش کرد البته نظر شخصی من  و هرکسی بهتر میدونه برا زندگیش چیکار کنه تنها موقعی می ارزه که طلا تو از دست بدی که سقف بالا سرتو بخوای بخری با توجه به این که ماشین رو جدیدن قسط بندی میشه خرید 

ماشینم خیلی داغون بود نمیشد باهاش یه دور زد همش یه جاش در میرفت

انشاااله چرخش براتون بچرخه مبارکتون باشه عزیزم حرص نخور من شوهرم ماشین زد به نام باباش با دعوا و قهر تونستم بگیرمش الان به نام خودش دیگه هرچی اون به نامش باشه مال منم هست زیاد درگیر نشو زندگی خودتو تلخ نکن 

تخفیف بیمه رو میتونست به پلاک شما انتقال بده

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

وا چرا باباش😮

چون بابای زورگویی داشت و استقلال مالی نداشت دخالت های بی جا الان یکمی اوضاع بهتر شده  امیدوارم دیگه باباش بزار زندگی کنیم ما حتی گوشت مرغ خونمونم باباش میخرید 🙂داشتم طلاق میگرفتم باهاشون قطع ارتباط کردم تقریبا دیگه مثل اون وقتا رابطه ای نداریم 

بله ولی مثلا رشد ماشین اونقدر نیست ولی طلا افزایش داره و شاید تو سال جدید با نصف اون طلا می تونستن ...

به نظرت طلا بفروشیم خونه بخریم؟

الان خونه راکده طلا رشد داره نمیدونم صبر کنم طلا گرون تر شه خونه بهتر بخرم یا الان بخرم؟ میترسم یدفه خونه بکشه بالا اصلا نتونم بخرم

به نظرت طلا بفروشیم خونه بخریم؟الان خونه راکده طلا رشد داره نمیدونم صبر کنم طلا گرون تر شه خونه بهتر ...

نمیدونم ولی اگه خونه خوب می خوای بخری با فروش طلا چون سقف بالا سرت به نظرم هر وقت خواستی بخری فرقی ندارهالبته اگه خونه نداری و می خوای بخری اگه برا پسنداز همون طلا بهتره نده ملک