قرار شد طلاهامو بدم ماشینو عوض کنیم اول گفتم همشو نمیدم مال مجردیمه همینو فقط دارم انقد هی گفت بد گفت به نام خودت میشه فلانه تا اخر دادم ۲۰۰تومن اون گذاشت ۳۵۰من طلاهاییم نبود که خودش خریده فقط ۱۰۰تومنش و اون خریده بود بد گفت بزار به اسم من باشه تحفیف بیمه نره قول میدم وام بگیرم بعد عید یه پراید برات بخرم بقران توفکرشم بگیرم خب من نمیخامچرا نقدوول کنم نسیه بگیرم چکار کنم راضی بشه بعد ۱۳نوبت تعویض پلاکه واقعا حقمه وقتی همه طلاهامووقتی لازم داشت دادم هیچ هدیه ای نگرفتم تاحالا ماشین به اسمم باشه حداقل وقتی قولشم داده هی یادش میوفتم گریم میگیره
به نظر من ضرر یعنی از دست بدی ولی ایشون ماشین خریده که راحت باشه منم کلی طلا فروختم تقریبا دوماه پیش ...
بله ولی مثلا رشد ماشین اونقدر نیست ولی طلا افزایش داره و شاید تو سال جدید با نصف اون طلا می تونستن ماشین بخرن باتوجه به این که گفتن همسرشونم یکم پول داشتن میشد ماشین ارزون تر خرید و بعد عید بهترش کرد البته نظر شخصی من و هرکسی بهتر میدونه برا زندگیش چیکار کنه تنها موقعی می ارزه که طلا تو از دست بدی که سقف بالا سرتو بخوای بخری با توجه به این که ماشین رو جدیدن قسط بندی میشه خرید
ماشینم خیلی داغون بود نمیشد باهاش یه دور زد همش یه جاش در میرفت
انشاااله چرخش براتون بچرخه مبارکتون باشه عزیزم حرص نخور من شوهرم ماشین زد به نام باباش با دعوا و قهر تونستم بگیرمش الان به نام خودش دیگه هرچی اون به نامش باشه مال منم هست زیاد درگیر نشو زندگی خودتو تلخ نکن
چون بابای زورگویی داشت و استقلال مالی نداشت دخالت های بی جا الان یکمی اوضاع بهتر شده امیدوارم دیگه باباش بزار زندگی کنیم ما حتی گوشت مرغ خونمونم باباش میخرید 🙂داشتم طلاق میگرفتم باهاشون قطع ارتباط کردم تقریبا دیگه مثل اون وقتا رابطه ای نداریم
نمیدونم ولی اگه خونه خوب می خوای بخری با فروش طلا چون سقف بالا سرت به نظرم هر وقت خواستی بخری فرقی ندارهالبته اگه خونه نداری و می خوای بخری اگه برا پسنداز همون طلا بهتره نده ملک