2777
2789
عنوان

شما همچین توقعی دارید از پارتنرتون

399 بازدید | 40 پست

فک کنید گوشی شما شکسته و فعلا توانایی خرید گوشی ندارید پارتنر شما رفته یه گوشی خریده برای خودش و با گوشی قبلیش دوتا گوشی دستشه الان

انتظار داشتید گوشی قبلیش به طور بده به شما؟

اینم بگم تو شکستن گوشی پارتنر شما۵۰درصد مقصر بوده و بحث چندسال رابطه اس و خانواده ها درجریانن و رفت و امد دارن

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

انتظار داشتم بخره برام

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عقلش نمی‌کشهیا فکر می‌کنه بی احترامیه گوشی دست دوم خودشو بهت بده

اینقدر شرایطم بده به همونم راضیم

گوشی بدی نبود

انتظار دارم جدیده رو بده بم😂البته اگه منظور از پارتنر نامزد باسه.دوس پسر که نه

ببین اینجوریه که خانواده ها همشون میدونن از دایی عمو عمه و .... 

لونروزی که من بفهمم منظور نینی سایتیا از گفتن پارتنر و نامزد و دوست پسر چیه اونروز عیدمه

یکی میبینی عقد کردن میگه نامزدمه 

یکی به شوهرش میگه دوست پسرمه 

به یکی دیگه یه پسره تو خیابون لبخند زده میگه پارتنرمه🫤

عزیزم منظورت رو دقیق بگو تا جواب بدیم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه خانواده هه در جریان هستن ک قصد ازدواج جدی دیگه میشه نامزد آره توقع داشتم احتمالا ولی دوس پسر پا ...

کُله خانواده در جریانه رابطه اس