2777
2789

خیلی از شماها مادر هستید میدونید چی میگم

چن ساله باهاش مطرح کردم تغییری نمیکنه

دیگه واقعا دلسرد شدم ازش

توی دلم کشتم اش

همش میگم مگه من چ ایرادی دارم

هم خوشگلم هم خوش اندام

گیر بچم هستم حس بدی دارم ک بخاطر خودم بخام آواره اش کنم

راهی بلدید ک درست بشه؟

دیگه دست و دلم نمیره ی لباس بپوشم حتی براش

انگار لج کردم باهاش چون اهمیت نداده و خودشو اصلاح نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج واقعا مسخره بازی نیست که ادم سر هر چیزی جدا بشه که 

پای زندگی یه بچه وسطه 

ولی کلا سردی مرد درست نمیشه منم شوهرم سرده باید خوداو وفق بدی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چیز غیرقابل حلی نیست واقعا

خودت برو پیش یه دکتر ببین میتونه دارویی چیزی بده ک مخفیانه تو غذایی چیزی بهش بدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

حالا  بعضیا میگن حتی بعد دعوا و دلخوری همسرشون اصرار به رابطه داره.بعضیام اینجوری سرد....

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
همین بوده منتهی من بچه تر بودم اذیت نمیشدم و برام پررنگ نبودالان میفهمم چقدر مهمه

چند سالته خوش برحالت که سرده کاش شوهر منم کلا نداشت مردی از دستش راحت میشدم عوضی کثافت اشغال بهتر که اینجوریه مردای داغ خیانت کارن