2777
2789
عنوان

هر کی به صبر اعتقاد داره یه لحظه بیاد دعاش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ها راضی نباشن موفق نمیشی این تجربه هست که میگم .

عشق رو هم فقط با عشق میشه فراموش کرد .

یعنی باید برای این حالت یه جایگزین پیدا کنی حالا منظورم لزوما یه شخص دیگه نیست . یه چیزی یه کاری که عاشقش باشی تا ان شاالله  بخت سفیدت بیاد سراغت .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من بهش اعتقاد دارم ولی معنی شو درک نمیکنم درست همیشه راجبش فکر کردم پشتش یکی عطسه زده

شما ک اعتقاد داری بهم بگو من هر وقت راجب ازدواج فکر میکنم یا دعا میکنم براش صبر میاد؟یعنی چی؟یعنی  ازدواج نمکنم دعام براورده نمیشه؟ این صبرا کلافم کرده ...فقط میدونم صبر اگر فکر منفی باشه مثبتش میکنه و اگر مثبت فکر کنی منفیش میکنه ولی تشخیصش بسیار سخته متوجه بشی منظور چ بوده 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
شما ک اعتقاد داری بهم بگو من هر وقت راجب ازدواج فکر میکنم یا دعا میکنم براش صبر میاد؟یعنی چی؟یعنی ا ...

من هر بار فکر کردم راجب ازدواج هر کسی اون ازدواج سر نگرفته 

بله خوب اومده بود

ای بابا

موندم چیکار کنم بخدا

الان اینجوریم که کاش یکی از آینده میومد بهم میگفت چی درسته چی غلط

از طرفیم یکی از دوستام هی ته دلمو خالی میکنه...

هی میگه لیاقتت بیشتر از اینه و (خودش ترکه تبریزه) میگه من از ترکا خیری ندیدم همه مرداشون بدن و...

منم میترسم ده سال دیگه بگم غلط کردم

از طرفیم دوست پسرم میگه باز شاید بشه مامانتو راضی کرد اما صحبت با بابات کاملا بی فایدست

نشخوار فکری دیوونه میکنه

عزمزم منم شرایط شما رو داشتم ولی آخرش با بدبختی راظی شدن و ازدواج کردیم.اوایل خیلی اذیت میکردن ولی الان بعد سالها دیگه آروم شدن و دیگه کاری به همدیگه نداریم.اگه خود پسره واقعا میخاد و‌توهم دوسش داری به بقیش فک نکن.ولی خب اگه میدونی میتونی جدا بشی پس جداشو راحت شی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من هر بار فکر کردم راجب ازدواج هر کسی اون ازدواج سر نگرفته

عطسه تو دعا کردن یعنی چی مثلا دعا کنی یک ازدواج خوب بده یا فکر کنی ازدواج خوبی میکنی و صبر بیاد؟منظورم شخص خاصی نبود

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏