2777
2789

یه هفته ای میشه گرسنم نمیشه خوابمم افتضاحه اصلا اخر شبا بزور میخوابم صبحم زود بیدارم بچه شیر میدم بنظرتون موضوع چیه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بدنت تحلیل.   رفته بخاطر اینکه شب ها بچه بیدارمیمونی ؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابت به هم ریخته نیست؟ استرسی جیزی نداری؟

چرا زیاد انگار وسواس فکری گرفتم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بدنت تحلیل. رفته بخاطر اینکه شب ها بچه بیدارمیمونی ؟

خب تجربه ای نداری 

بنظرت چکار باید کنم 

شیر میدم اشتها و خواب ندارم 

خب تجربه ای نداری بنظرت چکار باید کنم شیر میدم اشتها و خواب ندارم

ببین چیزهای مقوی بخور سردی بزار کنار بچه آت خواب کارتو بکن اگه کاری نداشتی نرو سراغ گوشی تلویزیون بخواب استراحت کافی داشته باشی بچه تا یکسال همین تا خوب بشه خواب وخوراکش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سردی چرا بزارکنار

بدنش تحلیل رفته من بدترازاین خانم شدم دکتر گفت پنیرودوغ و هندونه نوشابه و چایی  چند ماه نخور حتی ماهی گفت درماه یکبار بخورغذاهای سرد منع کرد تا بدنت ضعیف شده به حالت قبل برگرده آبگوشت غذاهای خونگی بخور دمنوش بخور چندتا قرص داد خوب شدم خداروشکر

چرا تو تاپیک من جوابتو حذف کردی نتونستم بخونم

عزیز راستش از وقتی این برنامه زندکی پس از زندگی رو دیدم میترسم چیزی بگم خدای نکرده اثر بد بزاره تو زندگی کسی .

برا همین شک کردم حرفم درست نباشه پاکش کردم. 😔

انشاءالله خدا خودش دلتو شاد کنه و هرجی دوست داری همون بشه.

اگر جایی واقعا نمیدونی چکار کنی مشاوره برو .

۱۴۸۰ تلفنی رتیگان مشاوره میده زنگ بزن راهنمایی بگیر 

برای خواب هم سردی بده؟

والله نمی‌دونم میگم من خیلی عصبی شده بودم بدنم اصلا جوابگو حجم ازکار بچه ای کوچیک داشتم شوهرم نبود همه چی با خودم بود اصلا دیگه نمی کشیدم دکتر رفتم سردی نخور تا هفت ماه لب به لبنیات نزدم هیچی دمنوش پرسیدم گفت اره بخور گفته بود چایی نخور

والله نمی‌دونم میگم من خیلی عصبی شده بودم بدنم اصلا جوابگو حجم ازکار بچه ای کوچیک داشتم شوهرم نبود ه ...

من چای سبز و زیره سیاه میخورم بی خواب شدم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا