2777
2789
عنوان

کیا کات کردن بیایین 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه حتی یه پیامم به من نداد بگه خدافظیعنی من انقدر براش بی ارزش بودم

ما هر وقت خدافظی میکردیم برمیگشت الان فردا میشه ۶ روز که نیست مثلا تحمل دوریمو نداشت چند ساعت الان چند روزه راحت تحمل میکنه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
چرا عزیزم

فکر‌کن طرف به خاطرت بلندمیشه میادخونتون  

بعدیکسال حرف نزدن به خاطر محدودیت شغلیش  آهنگی‌که براتولدش فرستادی رویادشه

نگاه و شوخیهاش سرجاشه

دوهفته بعدمیشنوی یه جایی بادخترا شوخی کرده و حرف زده...

خودم پیام دادم تموم کردم همه چیو

امشب دیدمش مثل همیشه نگا میکرد رفتارش مثل همیشه بود انگار هیچی نشده😑

فکر‌کن طرف به خاطرت بلندمیشه میادخونتون بعدیکسال حرف نزدن به خاطر محدودیت شغلیش آهنگی‌که براتولدش ...

دقیقا سر چی جدا شدی ازش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
ما هر وقت خدافظی میکردیم برمیگشت الان فردا میشه ۶ روز که نیست مثلا تحمل دوریمو نداشت چند ساعت الان چ ...

من که الان مطمئنم رفته با دخترای دیگه

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
من که الان مطمئنم رفته با دخترای دیگه

خستم از رابطه های بی سرانجام ☹️کاش کسی که قسمتت نیست اصلا نیاد 

شمارشو امشب پاک کردم دیگه شروع کنم به فراموشی با اینکه دلم راضی به جدایی نیست

گند زد به زندگیم هرچی داشتم و نداشتم و ازم گرفت و رفت، به نامردیش فکر میکنم ولی اینکه اون فکری که دل ...

اره بدی ببینی دیگه دلت تنگ نمیشه ما باهم خوب بودیم متاسفانه برخورد های اشتباه به اینجا رسوندمون و عدم توانایی تو حل مشکلات ساده

خستم از رابطه های بی سرانجام ☹️کاش کسی که قسمتت نیست اصلا نیاد شمارشو امشب پاک کردم دیگه شروع کنم به ...

واقعا درست میگی کاش قسمت نیست نیان داخل زندگیمون 

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
اره بدی ببینی دیگه دلت تنگ نمیشه ما باهم خوب بودیم متاسفانه برخورد های اشتباه به اینجا رسوندمون و عد ...

بدیش رو تازه الان متوجه شدم اون اوایل کات نمیدونستم فکر میکردم خوب بود اینا

اره عزیزم میفهمم چی میگی سخته امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته

🌶🔥

دقیقا سر چی جدا شدی ازش

بهش شک دارم  

بعدشم داییم برام تعریف کرد که باهم رفتن بیرون بعد بادخترای همدانشگاهی اش شروع کردن شوخی وخنده

شبش آیدی دخترا روپیداکرده رفته باهاشان حرف زده  اونام خداروشکر همشان گفته بودن اونی که باهات بوده رو میخواییم(یعنی داییم   طرف پسرخالمه)

حس خیانت دارم