2777
2789

من عروس اول هستم یکسال بعد من جاریم اومد انقدر بهش احترام میزارن که نگو کلی بهش عیدی بردن و خانوادش و همش دعوت میکنن چون دکتره خیلی بهش احترام میزارن جاریم هم اصلا به من محل نمیده بخاطر اینکه خواهرشووهرم با من بده و چسبیده بهش و همش بهم آبجی آبجی میکنن اینم بگم فامیلن من وقتی میرم پیششون اصلا محل نمیدن حس علف هرز و دارم مدام از جاریم تعریف میکنن از هیکلش و تیپش در صورتیکه به خدا جاریم از همه لحاظ معمولیه من خودمم معمولیم اینم بگم من کارمندم اما با حقوق کم و انگار شان اون از من بیشتره واسه اون همه کاری میکنن منم دوسال پیش عروسی کردم اما اصلا به من اهمیت نمیدن چیکار کنم برام مهم نباشن🫠

تو هم رفت و آمد نداشته باش .مگر به ضرورت زنگ بزن .مگر به ضرورت برو خونشون .دوری و دوستی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خوندم اومدم بگم حتما سواد بالایی داره که دیدم نوشتی دکتره. تحصیلات خیلی توی دید ادما تاثیر گذاره ...

دکتر اما شخصیت نداره و پی خاله زنک بازیه وگرنه من اصلا باهاش مشکلی ندارم🥲

شوهرت در برابر رفتارشون چیری نمیگه اصلا متوجه میشه؟مادرشوهرت هم همین جوره؟

یادت باشه گذر پوست به دباغ خونه میوفته 

یه روزی هم اونا میان پیش تو اون وقت تو محل نده فعلا منتظر باش و حاضر جواب تا اون موقعیت برسه 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
الهی چقد دردناکخیلی سخته مهم همسرت هست عزیزم رفت امدتو باهاشون کم کن

خدارو شکر همسرم خوبه ولی خیلی از خودم بدم میاد حس میکنم حسودم در صورتیکه من اصلا از حس حسادت متنفر بودم قبلا

عزیزم همه بنده خداییم هیچکس بخاطر شغل و منزل پیش خدا عزیز نمیشه پس بدون ادمی که ترازش پول و شغل باشه برا سنجش ادما واقعا چیپ و خالیه بعلاوه از خانواده همسرت بت نساز مهم نیست محل ندن خداوند بزرگت کنه الهی هرچی اونا کم گذاشتن خداوند جبران کنه برات با سودش