من عروس اول هستم یکسال بعد من جاریم اومد انقدر بهش احترام میزارن که نگو کلی بهش عیدی بردن و خانوادش و همش دعوت میکنن چون دکتره خیلی بهش احترام میزارن جاریم هم اصلا به من محل نمیده بخاطر اینکه خواهرشووهرم با من بده و چسبیده بهش و همش بهم آبجی آبجی میکنن اینم بگم فامیلن من وقتی میرم پیششون اصلا محل نمیدن حس علف هرز و دارم مدام از جاریم تعریف میکنن از هیکلش و تیپش در صورتیکه به خدا جاریم از همه لحاظ معمولیه من خودمم معمولیم اینم بگم من کارمندم اما با حقوق کم و انگار شان اون از من بیشتره واسه اون همه کاری میکنن منم دوسال پیش عروسی کردم اما اصلا به من اهمیت نمیدن چیکار کنم برام مهم نباشن🫠
تو هم رفت و آمد نداشته باش .مگر به ضرورت زنگ بزن .مگر به ضرورت برو خونشون .دوری و دوستی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم همه بنده خداییم هیچکس بخاطر شغل و منزل پیش خدا عزیز نمیشه پس بدون ادمی که ترازش پول و شغل باشه برا سنجش ادما واقعا چیپ و خالیه بعلاوه از خانواده همسرت بت نساز مهم نیست محل ندن خداوند بزرگت کنه الهی هرچی اونا کم گذاشتن خداوند جبران کنه برات با سودش